Δύσκολες ώρες για τον Elton John – Μπήκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Elton John. Μια βακτηριακή λοίμωξη τον οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου έμεινε δυο μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως, θα μπορούσε να έχει πεθάνει! Η αποκάλυψη ήρθε μετά την απόφαση του να ακυρώσει τις εμφανίσεις του στο Caesars Place στο Λας Βέγκας. Ο 70χρονος μουσικός αντιμετώπισε μια “σπάνια και πιθανόν θανατηφόρα» βακτηριακή λοίμωξη.

«Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης, επιτυχημένης περιοδείας στη Νότια Αμερική, ο Έλτον Τζον προσβλήθηκε από μια επιβλαβή και ασυνήθιστη βακτηριακή λοίμωξη: κατά την επιστροφή του στο Σαντιάγο της Χιλής, αρρώστησε σοβαρά. Εισήχθη στο νοσοκομείο, όπου υποβάλλεται σε θεραπεία για την εξάλειψη της λοίμωξης» αναφέρεται σε ανακοίνωση του μάνατζέρ του.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Έλτον Τζον πέρασε δύο νύχτες στη μονάδα εντατικής θεραπείας και στη συνέχεια παρέμεινε αρκετές μέρες στο νοσοκομείο. Από το Σάββατο 22 Απριλίου αναρρώνει στο σπίτι του, όπως συνέστησαν οι γιατροί.

Ο Έλτον Τζον πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο και αναμένεται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στις 3 Ιουνίου, όταν είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο Τίκενχαμ.

Read More

And More