EUROVISION 2016: Η πρώτη πρόβα της ελληνικής αποστολής! Φωτογραφίες και βίντεο

Επιτέλους αποκαλύφθηκε η παρουσίαση του ελληνικού τραγουδιού στο διαγωνισμό της Eurovision. Πριν από λίγη ώρα έγινε η πρώτη πρόβα των Argoστην Στοκχόλμη αφήνοντας καλές εντυπώσεις όχι μόνο για το τραγούδι αλλά και για την σκηνική τους παρουσία.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ARGO – ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Το χρώμα που θα κυριαρχήσει θα είναι το άσπρο, και μπορεί σήμερα μην έκαναν πρόβα με τα κανονικά τους ρούχα, αλλά για να ρυθμιστούν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες και τα 6 μέλη εμφανιστήκαν φορώντας άσπρα ρούχα.
Στην αρχή θα δούμε τον Κωνσταντίνο Τοπούζη – τον λυράρη – ο οποίος θα εμφανιστεί μόνος του από την πλευρά της πασαρέλας του σταδίου ενώ στις οθόνες θα υπάρχει ως φόντο μία τεράστια κόκκινη φλόγα και το τραγούδι θα ξεκινήσει σχεδόν acapella. Στη συνέχεια θα τρέξει στην κεντρική σκηνή για να βρει τους υπόλοιπους Arg και με τη χρήση του φωτός, θα δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα για την ουτοπική γη τους στη σκηνή του GlobeArena. Με κυριάρχο χρώμα το χρυσό.
Όσοι παρακολούθησαν την πρόβα μιλούν για ένα δυναμικό τραγούδι που συνδυάζεται από μία δυναμική χορογραφία που θυμίζει πάρα πολύ… Ζορμπά!
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ BACKSTAGE
Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί έφτασαν τα μέλη της ελληνικής αποστολής στο στάδιο GlobeArenaόπου θα πραγματοποιηθεί η φετινή Eurovision. Αφού ξεναγήθηκαν λίγο στα καμαρίνια και στους χώρους, έκαναν ζέσταμα στα φωνητικά τους ενώ ο χορευτής Βασίλης Ροξένος για τουλάχιστον μία ώρα έκανε το δικό του ζέσταμα.
Όπως δήλωσαν στους δημοσιογράφους η ετοιμασία για την παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής κράτησε τουλάχιστον δύο μήνες, με εξαντλητικές καθημερινές πρόβες. Φυσικά ρωτήθηκαν ο καθενάς ξεχωριστά ποια είναι δικιά τους ουτοπική γη, και όλοι με ένα στόμα μια φωνή απάντησαν την Ελλάδα.

Δες το βίντεο

Read More

And More