EUROVISION 2016: Οι πρόβες ξεκίνησαν! Δες για πρώτη φορά την φαντασμαγορική σκηνή

Αμέσως μετά το Πάσχα η Ευρώπη θα κινείται σε ρυθμούς Eurovision, και στο στάδιο Globe Arena στη Στοκχόλμη, οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

Η σκηνή η οποία θα υποδεχτεί τους 42 διαγωνιζόμενους έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρόβες. Ποδαρικό στο stage έκανε ο φετινός παρουσιαστής της Eurovision, Mark Zemerlow, ο οποίος έκανε πρόβα τον νέο τρόπο με τον οποίο θα διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή. Όπως έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η σκηνή είναι πολύ μεγάλη και ανυπομονεί για τον πρώτο ημιτελικό στον όποιο – μην ξεχνάμε – διαγωνίζεται και η χώρα μας.

Η φετινή σκηνή της Eurovision θα είναι η μεγαλύτερη σε τετραγωνικά μέτρα που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα. Πάνω από 250 εργάτες ξεκίνησαν να την φτιάχνουν τον Φεβρουάριο και χθες ολοκληρώθηκε και ξεκίνησαν οι τεχνικές πρόβες.

Όπως λένε οι υπεύθυνοι της παραγωγής, μπορεί από άποψη τεχνολογίας να μην δούμε κάτι καινούριο φέτος, ωστόσο οι τηλεθεατές θα εντυπωσιαστούν από το πάτωμα της σκηνής της οποίας τα 250 τ.μ. θα καλυφθούν με οθόνες led.

Οι πρόβες οι οποίες ξεκίνησαν για να ελεγχθούν τα τεχνικά μέρη γίνονται με … χάρτινες κούκλες, οι οποίες μάλιστα μετά το τέλος της διοργάνωσηςαναμένεται να τεθούν σε δημοπρασία.

Ο περσινός νικητής ο οποίος φέτος θα είναι και ο οικοδεσπότης της Eurovision, είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για τον ρόλο που θα έχει στον διαγωνισμό τραγουδιού που διεξάγεται στην χώρα του. Μάλιστα μέσα από τα social media και μαζί με την συμπαρουσιάστρια του Petra Mede, καλωσορίζουν τους φανς και τους μαθαίνουν…Σουηδικά!

Read More

And More