Έφη Παπαϊωάννου: Γέννησε το τρίτο της παιδί! Χαμόγελα ευτυχίας μετά την τραγωδία με τον Άντη Χατζηκωστή

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται πια η Έφη Παπαΐωάννου που έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Έξι χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή, η Κύπρια σχεδιάστρια στέκεται δυνατή στα πόδια της και έχοντας στο πλευρό τις δίδυμες κόρες της Αθηνά και Εβελίνα, αλλά και τον αγαπημένο της Μαξ Τρίγκα γίνεται για τρίτη φορά μητέρα.
Η ίδια αν και κράτησε ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ καθ΄ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, δυο μέρες πριν τη γέννηση του μωρού ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τη φουσκωμένη κοιλιά της. “Ανυπομονώ για τη νέα ζωή που έρχεται”, έγραψε και ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία.

Looking forward… #2016 #happynewyear #new #life #new#beginning #almost #there #grateful #iloveyou…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Efi Papaioannou (@efipapaioannou) στις

Ενώ, τα ξημερώματα της Δευτέρας, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου αγοριού της…

Καλως ηρθες στη ζωη μας αγγελε μου…#newborn #baby #feelingblessed

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Efi Papaioannou (@efipapaioannou) στις

Όσο για τον αγαπημένο της Μαξ; Η ανυπομονησία και η χαρά φάνηκε στο πρόσωπό του όταν το Νοέμβρη πόζαραν αγκαλιά με την γνωστή σχεδιάστρια να γράφει κάτω από τη φωτογραφία της “Με τα αγόρια μου”, χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της.

#myboys… #youandme #love #matisimveni

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Efi Papaioannou (@efipapaioannou) στις

Σε συνέντευξη που είχε δώσει, μάλιστα, το 2014 στην Εβίτα Τσιλοχρήστου και το TLIFE (δες εδώ), η Έφη είχε αποκαλύψει για τον σύντροφό της: “Διανύω μια πολύ καλή περίοδο γενικότερα… έχω την υγεία μου, τα παιδιά μου, τους φίλους μου, την οικογένεια μου, τη δουλειά μου… Τι άλλο θέλει ο άνθρωπος για να είναι ευτυχισμένος; Μικρές, αληθινές, ανθρώπινες στιγμές ευτυχίας.”
Να τους ζήσει!

Read More

And More