Έφη Παπαϊωάννου: Συνάντηση με την Υβόννη Μπόσνιακ και την Μαρία Μπεκατώρου!

Τον τελευταίο καιρό η Υβόννη Μπόσνιακ ταξιδεύει κάθε εβδομάδα στην Κύπρο, για τις του show στο οποίο συμμετέχει ως κριτής. Το όμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια φροντίζει όμως να συνδυάζει τη δουλειά με τη διασκέδαση κι έτσι πολλές φορές συναντιέται με την διάσημη σχεδιάστρια και σύζυγο του αδικοχαμένου Άντη Χατζηκωστή, Έφη Παπαϊωάννου.

Η Έφη έχει προχωρήσει στην ζωή της, έχει παντρευτεί τον Μαξιμιλιανό Τρίγκα και μαζί απέκτησαν ένα όμορφο αγοράκι , που λατρεύουν οι δίδυμες κόρες της από τον πρώτο της γάμο. Μετά από το όμορφο οικογενειακό ταξίδι της στο Λονδίνο, είχε ακόμη μια συνάντηση με την Υβόννη και την Μαρία Μπεκατώρου αυτή τη φορά.

#london calling #family #vacation #with #mygirls #christmas #spirit @athinakix @evelinakix #grey #coat #efipapaioannou #eφi #streetfashion #streetstyle #ootd #fashion #stylish #long #walk #loveit

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Efi Papaioannou (@efipapaioannou) στις


Μαζί τους ήταν ο σύζυγός της Μαξιμιλιανός αλλά και της Μαρίας Μπεκατώρου, Αντώνης Αλεβιζόπουλος. Η Έφη είναι από τους πρώτους ανθρώπους που πίστεψαν στην Υβόννη και τις ικανότητές της. Τώρα εκείνη μεσολάβησε να βάλει φορέματά της, η Μαρία Μπεκατώρου.

Kαι η φωτογραφία της Υβόννης

FRIENDS ! sas agapw !!!!! #tsouptsoup #oikogiennia #friends #family #loveyouall

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις

#timeouteatingawards2016 #fitting @efipapaioannou @mariampekatwroufc @sof_ef

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madame Figaro Cyprus (@madamefigarocyprus) στις

Read More

And More