Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.07.2016 | 14:43

Εφοπλιστικός γάμος στο Πόρτο Χέλι! Φωτογραφίες

Εφοπλιστικός γάμος στο Πόρτο Χέλι! Φωτογραφίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το πιο ευτυχισμένο βήμα της ζωής τους έκαναν η Ναταλία Τσαβλίρη, κόρη γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και ο Περικλής Βασιλόπουλος, γιος φαρμακοβιομήχανου που τώρα ασχολείται με τη ναυτιλία. Το ζευγάρι, ύστερα από 4 χρόνια σχέσης, ενώθηκαν με ιτα ιερά δεσμά του γάμου στο Πόρτο Χέλι.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, το βράδυ του Σαββάτου, στο σπίτι που διαθέτει η οικογένεια του γαμπρού.

Η νύφη εντυπωσίασε αφού επέλεξε για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της μια δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας, Σήλιας Κριθαριώτη.


Η Ναταλία Τσαβλίρη από τον Οκτώβριο του 2014 ζει στο πλευρό του Περικλή Βασιλόπουλου. Η Ναταλία προέρχεται από μια οικογένεια με μακρά παράδοση στη ναυτιλία και είναι ένα από τα τρία παιδιά της Μιλένας και του Ανδρέα Τσαβλίρη, της ναυτιλιακής εταιρείας ρυμουλκών A.G. Tsavliris & Sons. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, είναι εξαιρετικά χαμηλών τόνων, έχει ιδιαίτερη αγάπη για τη μόδα -αφού έχει σπουδάσει Γεμολογία στο Λονδίνο- και ασχολείται με το σχεδιασμό κοσμημάτων ενώ έχει αναπτύξει και μια έντονη φιλανθρωπική δράση.

Στο πρόσωπο του πολλά υποσχόμενου στον επιχειρηματικό κύκλο Περικλή βρήκε τον άνθρωπο της ζωής της, γι’ αυτό και η πρώτη τους γνωριμία έγινε γρήγορα σχέση ζωής. Η κινηματογραφική πρόταση γάμου από τον Περικλή έγινε στην Τοσκάνη πάνω σε ένα αερόστατο και αποτελεί ήδη μια από τις ομορφότερες εμπειρίες στη ζωή τους.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10