Έγκυος η Lindsay Lohan! Πανικός με τις αποκαλύψεις μετά την απιστία και το χωρισμό

Και το σήριαλ με την Lindsay Lohan συνεχίζεται… Η άτακτη σταρ του Χόλιγουντ ήρθε τον περασμένο μήνα στη χώρα μας και γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της με τον εκατομμυριούχο Ρώσο (κούκλο) αρραβωνιαστικό της Egor Tarabasov… οι διακοπές όμως στη Μύκονο δεν της βγήκαν σε καλό.

Το ζευγάρι αν και έδειχνε full in love έριξε έναν τρικούβερτο καβγά στο νησί. Παρόντες ήταν σε αυτόν και οι γονείς του. Αφορμή ήταν ένα “ύποπτο” μήνυμα στο κινητό του για να τους ακούσει όλη η Μύκονος. Και όσοι δεν τους άκουσαν στο νησί των Ανέμων, τα έμαθαν όλα στο διαδικτυακό ξεκατίνιασμα που ακολούθησε μετά την επιστροφή τους στις ΗΠΑ

Η Lindsay φρόντισε να γράψει δημόσια ότι ο Egor την απάτησε και στη συνέχεια ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία, την παραπάνω, με το πρόσωπό του μουντζουρωμένο. Στη δημοσιότητα, όμως, βγήκε και βίντεο που δείχνει το ζευγάρι να τσακώνεται άγρια και η χολιγουντιανή σταρ να φωνάζει στο μπαλκόνι του σπιτιού της στο Λονδίνο ουρλιάζοντας πως ο σύντροφος της επιχείρησε να την στραγγαλίσει.

Και τώρα μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση έρχεται να ταράξει τα νερά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο πατέρας της Lohan αποκάλυψε πως η κόρη του είναι έγκυος.

“Μπαμπά είμαι έγκυος”, του έγραψε στο σχετικό μήνυμα, χωρίς όμως να του πει πόσο μηνών είναι, όπως χαρακτηριστικά ο πατέρας της, συμπληρώνοντας: “Από εκείνη εξαρτάται τι θα αποφασίσει να κάνει… Είναι πρόβλημα ότι είναι έγκυος (τώρα που χώρισε)”.

Read More

And More