Έγκυος συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου

Το ευρύ κοινό την γνώρισε πέρυσι μέσα από την εκπομπή Tatiana Live. Μάλιστα, η στήλη η οποία παρουσιάζει είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και όλοι αναρωτιούνται από πού πηγάζει όλη αυτή η αστείρευτη έμπνευση! Ο λόγος για την Λίλα Σταμπούλογλου, ή αλλιώς Λίλα Τρου Στόρι η οποία γίνεται για δέυτερη φορά μαμά!

Η ίδια είναι παντρεμένη με τον stand up comedian, Σίλα Σεραφείμ κι έχουν ήδη ένα γιο, τον 2 ετών Χαράλαμπο τον οποίο λατρεύουν, ενώ η ευτυχία τους πρόκειται να συμπληρωθεί και από την άφιξη ενός δεύτερου μέλους. Η συνεργάτιδα της Τατιάνας επιβεβαίωσε την είδηση μέσα από την Real Life: “Είμαι πράγματι ξανά έγκυος και είμαι πολύ ευτυχισμένη όπως και ο Σίλας. Θέλουμε πολύ ένα δεύτερο παιδί”, είπε.

Σχετικά με το ζευγάρι το οποίο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το πώς γνωρίστηκαν! Τον Σίλα τον γνώρισε ένα βράδυ στην Αθήνα τυχαία, παρά το γεγονός ότι και οι δυο τους κατάγονται από την Κομοτηνή και τα πατρικά τους σπίτια είναι σε απόσταση 200 μέτρων. Φαίνεται πως αυτή η σχέση είναι καρμική!

Read More

And More