Έγκυος τρεις μήνες μετά το χλιδάτο γάμο της, πασίγνωστη τραγουδίστρια!

Αυτά είναι τα καλά νέα για την διάσημη τραγουδίστρια. Μόλις τρεις μήνες μετά το χλιδάτο γάμο της, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος. Και μάλιστα η ανακοίνωση έγινε μέσα από το Instagram… ανήμερα των γενεθλίων της!

Ο λόγος για την 31χρονη Ciara που πριν τρεις μήνες παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Russell Wilson σε μια κλειστή τελετή, τον Ιούλη. Η ειδική περίσταση πραγματοποιήθηκε στο κάστρο Peckforton στο Cheshire, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και σαν πιστή οπαδός του Roberto Cavalli, και πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του οίκου για τη σεζόν το φθινόπωρο-χειμώνα 2015 η Ciara επέλεξε ένα custom made Cavalli Couture φόρεμα για το γάμο της.

Οι φωτογραφίες του γάμου της έγιναν viral, με την Ciara να αποτελεί μια από τις πιο στιλάτες νύφες και τον γαμπρό να εντυπωσιάζει με το Giorgio Armani Made to Measure κοστούμι.

Και τώρα ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα του ζευγαριού. Η Ciara ενημέρωσε τους φίλους της για τα ευχάριστα μέσα από το Instagram, αναβιβάζοντας μια φωτογραφία στην αγκαλιά του συζύγου της και γράφοντας χαρακτηριστικά. “Πήρα πολύ αγάπη από τους φίλους μου και την οικογένειά μου στα γενέθλιά μου, τα οποία είναι πολύ ξεχωριστά! Επιτέλους μπορώ να σας ανακοινώσω ότι το καλύτερο δώρο θα μου το δώσει ο Θεός”.

On this special Birthday I received an abundance of love from friends and family.. and I’m excited to Finally share one of the Greatest Gifts of All that God could give…

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ciara (@ciara) στις


Η Ciara ήταν αρραβωνιασμένη από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Αύγουστο του 2014 με τον ράπερ Future, με τον οποίο απέκτησε ένα γιο, τον 2χρονο Future Zahir Wilburn.

Read More

And More