Εικόνες που σοκάρουν! Καρέ καρέ ο άγριος καυγάς της Lindsay Lohan με τον πρώην της στη Μύκονο!

Έμοιαζαν το τέλειο ζευγάρι… αλλά τελικά οι στιγμές που έζησε η Lindsay Lohan με τον πρώην αρραβωνιαστικό της στη Μύκονο θα της μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό. Το πρώην ζευγάρι που χώρισε μετά τις διακοπές στο νησί, πρωταγωνίστησε σε έναν άγριο καυγά, με την Lohan να προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφύγει από τα χέρια του μεθυσμένου 23χρονου Ρώσου μεγιστάνα.

“Καμιά γυναίκα δεν μπορεί να δέχεται τέτοια βία και να μένει με έναν άντρα… Δεν αρκεί μόνο η αγάπη για να είσαι με κάποιον”, ανέφερε χαρακτηριστικά η single πια Lindsay. Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός γιόρτασε τον περασμένο μήνα τα 30α γενέθλιά της στη Μύκονο. Πλάι της είχε φίλους και τον αρραβωνιαστικό της Egor Tarabasov, που έμοιαζε να την φροντίζει. Όταν εκείνος όμως, μεθούσε, της έδειχνε… το άλλο του πρόσωπο.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον άγριο καυγά του ζευγαριού στη Μύκονο και οι εικόνες… σοκάρουν. Το ζευγάρι πήγαινε στην παραλία με το jeep του, όταν άρχισε να καυγαδίζει. Η Lindsay πέταξε το κινητό του Egor από το αυτοκίνητο και μόλις σταμάτησαν έτρεξε να το πιάσει. Εκείνος, όμως, την άρπαξε βία από τους ώμους και δεν την άφηνε να κουνηθεί. “Ο Egor είχε μεθύσει πολύ και έκανε σαν τρελός”, αποκαλύπτει σήμερα για το περιστατικό η Χολιγουντιανή σταρ και παραδέχεται πως δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεσε θύμα βίας από το ίδιο άνθρωπο.

Λίγες μέρες, άλλωστε, μετά τον τσακωμό στη Μύκονο, το ζευγάρι μάλωσε και πάλι βίαια στο Λονδίνο. Τότε ήταν που η Lohan βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού ουρλιάζοντας πως ο Egor προσπάθησε να την στραγγαλίσει… Αυτό ήταν και το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε στον οριστικό χωρισμό τους.

Φωτογραφίες: Daily Mail

Read More

And More