Είναι αδελφή πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού… Και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Μπορεί να ζουν πολύ μακριά, οι σχέσεις τους όμως είναι ισχυρές και αγαπούν ο ένας τον άλλον. Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό που αν και έχει μιλήσει στο παρελθόν για την αδελφή του από την Κολομβία, αυτήν τη φορά μας την συζήτησε μέσω Instagram.

Μιλάμε φυσικά για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την αδελφή του Παναγιώτα Ρομέρο Μπουρδούμης που ζει μόνιμα στην Κολομβία. Τόσο εκείνη, όσο και ο πρωταγωνιστής από τη σειρά του Alpha “Το σόι σου”, πηγαινοέρχονται Ελλάδα – Κολομβία για να συναντηθούν και να περάσουν οικογενειακές στιγμές. Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει πριν χρόνια στην Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή “Μες στην καλή χαρά”: “Ο πατέρας μου έχει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο. Ήταν μετανάστης εκεί. Τη λένε Παναγιώτα Ρομέρο Μπουρδούμης και ζει στην Κολομβία. Έχει έρθει στην Ελλάδα. Έχω πάει στην Κολομβία. Έχουμε σχέσεις”.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, η συνάντηση έγινε στην Αθήνα με τον Αλέξανδρο και την Παναγιώτα, που μοιάζουν εκπληκτικά να ποζάρουν σε χαλαρή βόλτα που έκαναν στο Zonar’s.

Δες κι εσύ:

#spending #time #with #my #sister #from #colombia#visiting #her #family #from #greece #so #happy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) στις


Read More

And More