Είναι επίσημο! Πασίγνωστο ζευγάρι υπέγραψε τελικά τα χαρτιά του διαζυγίου

Δεν τα κατάφεραν τελικά και παρά τις προσπάθειες για νέα ευκαρία στο γάμο τους αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά. Η απιστία άλλωστε έπαιξε καθοριστικό ρόλο, παρόλο που οι δυο αστέρες του Χόλιγουντ αρνούνται να παίξουν τον “πόλεμο των Ρόουζ” και ετοιμάζονται να μοιράσουν την κοινή περιουσία τους, αλλά και την κηδεμονία των παιδιών τους.

Ο λόγος φυσικά για τον Ben Affleck και την Jennifer Garner, που παρά τις φήμες πως είναι ακόμη ζευγάρι και τα σενάρια περί εγκυμοσύνης της διάσημης ηθοποιού, το πρώην αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ τραβά και επίσημα δρόμους χωριστούς. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ μάλιστα, το διαζύγιο αναμένεται να είναι βελούδινο και φυσικά συναινετικό.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ο Ben και η Jennifer δεν είχαν κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο, οπότε η κοινή περιουσία τους θα μοιραστεί στη μέση. Αυτό που τους απασχολεί όμως περισσότερο είναι το θέμα των παιδιών τους, που είναι και η προτεραιότητά τους. Έτσι, το πρώην ζευγάρι έβαλε στην άκρη τα προσωπικά του θέματα και αποφάσισε η κηδεμονία να ανήκει και στους δυο. Τα παιδιά θα μείνουν με την Jennifer, αλλά ο Ben θα είναι συνεχώς κοντά τους…

Όσο για τα χαρτιά του διαζυγίου, η Jennifer Garner έχει ήδη υπογράψει, ενώ και η πλευρά του διάσημου ηθοποιού φαίνεται να επιβεβαιώνει πως το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο, αλλά θα γίνει όσο πιο αθόρυβα μπορούν!

Read More

And More