Είναι επίσημο! Τίτλοι τέλους για γνωστό ζευγάρι μετά από ένα χρόνο σχέσης

Έζησαν μαζί ένα μεγάλο έρωτα και 10 μήνες μετά τη σχέση τους αποφάσισαν τελικά να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Και η αλήθεια είναι πως προσπάθησαν πολύ να σώσουν τη σχέση τους… Ο λόγος για τον Orlando Bloom και την Katy Perry, που μετά τις προσπάθειες επανασύνδεσης αποφάσισαν πως δεν μπορούν να είναι μαζί και μένουν δυο καλοί φίλοι.

Η σχέση τους είχε ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2016 με φίλους τους να λένε τότε ότι το ζευγάρι ήταν «πολύ ευτυχισμένο» ενώ κάποια στιγμή είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι επρόκειτο να αρραβωνιαστούν. Τα πράγματα όμως, δεν εξελίχθηκαν όπως ήθελαν και τα πρώτα σύννεφα στη σχέση εμφανίστηκαν. Οι δυο τους δεν επιβεβαίωσαν, ούτε διέψευσαν τις φήμες, αλλά λίγο αργότερα πέρασαν οικογενειακά την ημέρα των Χριστουγέννων.

Και ενώ όλοι νόμιζαν πως τα ξαναβρήκαν, τελικά μαθαίνουμε πως χωρίζουν… και μάλιστα από επίσημη πηγή. “Πριν οι φήμες ή οι λάθος πληροφορίες ξεφύγουν από τον έλεγχο, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Katy και ο Orlando έχουν ο καθένας το χώρο και το χρόνο του με αγάπη και σεβασμό”.

Πηγή μάλιστα του περιοδικού People, που τους είδε από κοντά στο πάρτυ του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ ανέφερε πως ήταν “παγωμένοι”. “Η Katy δεν πέρασε πολύ ώρα με τον Orlando. Ήρθαν κοντά για μια φωτογραφία και αυτό ήταν” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More