Ειρήνη Κολιδά: Μιλάει πρώτη φορά για το τέλος του γάμου της

Η Ειρήνη Κολιδά ξεκίνησε να απασχολεί έντονα τα μέσα μετά από τη συμμετοχή της στο Survivor. Μέχρι στιγμής είχε κάνει σημαντικές αποκαλύψεις για το παιχνίδι επιβίωσης, αλλά ποτέ για την προσωπική της ζωή. Το μόνο που είχε αναφέρει είναι ο μικρός της γιος και η μαμά της. Για τον γάμο και το χωρισμό της δεν είχε κάνει κανένα σχόλιο.

Αυτή την φορά όμως αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στην κυπριακή εκπομπή DOT και να αναφερθεί στον πρώην σύζυγο της. Τόνισε ότι ο χωρισμός ήταν δική της επιλογή και αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Η ίδια ανέφερε: “Η σχέση μου με τον πρώην άντρα μου είναι πολύ καλή. Όταν είσαι ξεκάθαρος και έχεις τελειώσει μία σχέση κατόπιν συζήτησης και έχει φτάσει σε ένα τέλμα μετά από αρκετή κουβέντα και χωρίς τσακωμούς… Νομίζω κάθε σχέση που τελειώνει πρέπει να τελειώνει έτσι γιατί έχεις βιώσει κάποια πράγματα με τον άλλον, τον σέβεσαι, τον αγαπάς. Απλά δεν μπορείς να είσαι μαζί του. Εγώ ήθελα να χωρίσουμε, αυτός δεν νομίζω να ήθελε να χωρίσουμε. Είναι ένας άνθρωπος αξιόλογος, είναι ένας πολύ καλός πατέρας, σωστός και το χειρίστηκε άψογα. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από αυτόν. Τον έχω ψηλά γιατί είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Θέλω πραγματικά να φτιάξει τη ζωή του και να συνεχίσει. Εγώ δεν έχω μπορέσει να αφήσω ένα κενό, ένα τετραγωνάκι για κάποιον άλλον, είμαι πάρα πολύ με τον μικρό. Αν όμως βρεθεί κάποιος άντρας που θα μπορέσει να με ταρακουνήσει και να πάρει χώρο και χρόνο στο μυαλό μου, δεν ξέρω”.

Read More

And More