Ειρήνη Κολιδά: Οι διακοπές που είχε υποσχεθεί μετά το Survivor, στον γιο της! [pics]

Την γνωρίσαμε μέσα από το Survivor και παρόλο που αναγκάστηκε να φύγει νωρίς από το παιχνίδι, η Ειρήνη Κολιδά ήταν μια από τις πιο δυνατές παίκτριες -που πολλοί έλεγαν πως θα πήγαινε στον τελικό. Η “Μαχήτρια” του Survivor, όμως, μετά τον τραυματισμό της στο τροχαίο ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο, αναγκάστηκε να επιστρέψει -στα μέσα του παιχνιδιού- στην Ελλάδα και να βρεθεί κοντά στο αγόρι που έχει την μεγαλύτερη αδυναμία… τον γιο της.

Βλέπεις ο μικρός Αλέξανδρος είναι η βασική της προτεραιότητα και ο μόνος λόγος που την είχε κάνει να λυγίσει και μέσα στο Survivor. Επιστρέφοντας όμως, από τον Άγιο Δομίνικο, η Ειρήνη Κολιδά φρόντισε να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο και πλέον είναι αχώριστη με τον μικρό της. Η ίδια, μάλιστα, του υποσχέθηκε πως τα επόμενα ταξίδια και οι διακοπές του καλοκαιριού θα είναι αφιερωμένα σε εκείνον… κι έτσι έγινε.

Αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα, η Ειρήνη βρέθηκε μαζί με άλλους παίχτες του Survivor στη Ρόδο και είχε φυσικά στο πλευρό της τον γιο της. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε μαζί στην Παλιά Χώρα του νησιού να κάνουν τη βόλτα τους και να βγάζουν φωτογραφίες με την καλή φίλη της Ειρήνης, Σάρα Εσκενάζυ. Ο μικρός έδειχνε να είναι πολύ χαρούμενος και η διάσημη -πια- μαμά του δεν τον αποχωριζόταν ούτε λεπτό!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More