Ειρήνη Κολιδά – Πάνος Αργιανίδης: Επέστρεψαν στην Αθήνα μετά το Survivor! Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Στην Αθήνα επέστρεψαν μετά την εμπειρία τους στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο ο Πάνος Αργιανίδης και η Ειρήνη Κολιδά. Οι δυο “μαχητές” πήραν το δρόμο της επιστροφής για Ελλάδα μετά την αποχώρησή τους από το Survivor. Ο μάνατζερ ράγκμπι ήταν αυτός που αποχώρισε πριν δυο εβδομάδες, μετά από απόφαση του κοινού, ενώ η Ειρήνη Κολιδά αποφάσισε να μην συνεχίσει μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα και τα δυο σπασμένα πλευρά που είχε.

Το TLIFE τους συνάντησε στο αεροδρόμιο όπου η υποδοχή τους ήταν θερμή, με την Ειρήνη να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μιας και ήταν η παίχτρια που έφυγε από το Survivor –αν και φαβορί- μετά τον τραυματισμό στα πλευρά της. Όσο για τον Πάνο χαμογελαστός πόζαρε πλάι της και για μια ακόμη φορά φάνηκε να μην αποχωρίζεται την αγαπημένη μπλούζα με τα αστέρια…

Να σου θυμίσω πως η γυμνάστρια από του “Μαχητές” του Survivor, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι μετά το σοβαρό τραυματισμό της στο τροχαίο που έγινε στον Άγιο Δομίνικο, και πήρε τελικά το “πράσινο φως” για να επιστρέψει σπίτι την Μεγάλη Πέμπτη, οπότε και επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή και ο Πάνος Αργιάνιδης, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο παιχνίδι και ξεκουράστηκε λίγο στο ξενοδοχείο που μένουν όλοι οι συντελεστές του Survivor πήρε το δρόμο το γυρισμού, ανεβάζοντας στο Instagram, τις τελευταίες φωτογραφίες από την παραλία στον Άγιο Δομίνικο.

Read More

And More