Ειρήνη Παπαδοπούλου: Αναστάτωσε όλο το twitter με την οικειοθελή αποχώρησή της!

Δεν σταματούν οι ανατροπές στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο. Τι τελευταίες ώρες έσκασε σαν βόμβα η είδηση της οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το παιχνίδι και οι φανατικοί θαυμαστές του Survivor έχουν αναστατωθεί.

Μια έντονη φημολογία που υπήρχε τις τελευταίες μέρες, πήρε σοβαρότερη διάσταση το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης, όταν η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε στην εκπομπή La Biri Biri ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν είναι πλέον στο παιχνίδι. Η δημοσιογράφος σημείωσε ότι η τραγουδίστρια βρίσκεται αυτή την ώρα σε ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο. Ενώ, ασφαλείς πηγές του zappIT επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εγκατέλειψε το Survivor.

Έμαθα χθες το βράδυ από εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή -κρατάμε μια πάρα πολύ μικρή επιφύλαξη- ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και ότι βρίσκεται από την Κυριακή στο ξενοδοχείο. Αυτή τη στιγμή, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Πάνος Αργιανίδης, η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Ιωαννίδης παραμένουν στο νησί για να γίνουν τα γυρίσματα για την εκπομπή που θα γίνει την Κυριακή”, ανέφερε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. “Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν άντεξε τις πιέσεις. Παρά το γεγονός ότι μίλησε και με τον ψυχολόγο της εκπομπής, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει”, πρόσθεσε.

Την ίδια στιγμή όμως, στα social media, έγινε πανικός με πολλούς να αναρωτιούνται αν θα επιστρέψει ο Χανταμπάκης μετά την αποχώρηση Παπαδοπούλου και άλλους να της ζητούν να γυρίσει… πίσω!

Δες τα tweets:

Read More

And More