Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Διπλή” μετά το Survivor η τραγουδίστρια που αγαπήθηκε από το κοινό! [pic]

Όχι, δεν σε γελούν τα μάτια σου! Είναι δύο! Μία “ζωντανή” και μία… εκτυπωμένη! Γιατί η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και σκαρφαλώνει και στις σκαλωσιές, προκειμένου να επιμεληθεί, αλλά και ποζάρει πλάι στη γιγαντοαφίσα που αναγγέλλει τη συναυλία της στη Ζάκυνθο! Ο “οδοστρωτήρας” του Survivor, αποφάσισε να γυρίσει αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα και να κάνει συναυλίες, προκειμένου να συναντήσει από κοντά όλους τους fans που την αγάπησαν και τη στήριξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο reality show επιβίωσης και τηλεοπτικό φαινόμενο “Survivor”!

Η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό τις εμφανίσεις της στην επαρχία, κάνοντας την αρχή στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή όπου τραγούδησε για συνολικά 2000 άτομα που έσπευσαν να τη δουν από κοντά και να ακούσουν το τραγούδι της που κυκλοφόρησε πρόσφατα σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία “Σ’ αυτήν να πας”.

Έτσι και το περασμένο Σάββατο, λοιπόν, η αγαπημένη του κόσμου Ειρήνη προετοιμάστηκε για τη βραδινή συναυλία της στο Minima club της Ζακύνθου και γεμάτη ενέργεια και χαρά πόζαρε δίπλα στην τεράστια φωτογραφία της, δηλώνοντας στην ανάρτησή της στο Instagram: “Ήχο φτιάξαμε, αφίσα κρεμάσαμε, είμαστε έτοιμοι για το βράδυ”.

Δες τη φωτογραφία της στο Instagram:

Read More

And More