Ειρήνη Παπαδοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: Ετοιμάζονται για γάμο;

Εδώ και πέντε χρόνια είναι ζευγάρι, ωστόσο οι φήμες εσχάτως τους ήθελαν να πηγαίνουν για οριστικό χωρισμό… Ο λόγος για τον Κώστα Πηλάδάκη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, που δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, τους θέλει να παντρεύονται, με κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αποκαλύπτει πως ο επιχειρηματίας ταξίδεψε στις Σεϋχέλλες, εκεί όπου βρισκόταν ήδη η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την προώθηση γυναικείων προϊόντων μεγάλης εταιρείας με την οποία ήρθε σε συμφωνία. Η έκπληξη αυτή του Κώστα Πηλαδάκη ήταν αρκετή για να γεφυρώσει το χάσμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους και είχε ωθήσει την τραφγουδίστρια στο να πάρει την απόφαση να μπει στο Survivor, αφού η σχέση τους περνούσε μεγάλη κρίση.

Όλες οι διαφορές του Φθινοπώρου που είχε το ζευγάρι ξεχάστηκαν μονομιάς και οι δυο τους πέρασαν μοναδικές διακοπές στις Σεϋχέλλες, με αποτέλεσμα να γυρίσουν στην Αθήνα αποφασισμένοι όχι απλά να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά να κάνουν και το μεγάλο βήμα.

Το ζευγάρι θα παντρευτεί μετά το Καλοκαίρι και μάλιστα με κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος διατηρεί στενή φιλία με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Διάβασε περισσότερα στην εφημερίδα Spirto

Read More

And More