Ειρήνη Παπαδοπούλου: Προσπάθησε τελικά η παραγωγή να τη μεταπείσει για να μείνει στο παιχνίδι;

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συμμετείχε με επιτυχία στο Survivor. Εκτός από τις θεαματικές της επιδόσεις στα αγωνίσματα, με την πάροδο του χρόνου κατάφερε να κερδίσει και την αγάπη του κόσμου.

Ωστόσο, αποφάσισε να αποχωρίσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε λίγες ώρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor είπε πως δεν ταίριαξε με το περιβάλλον της ομάδας, ζορίστηκε. Δήλωσε ακόμη πως με την αποχώρησή της έδωσε χαρά και στους συμπαίκτες της, αλλά και στους δικούς της ανθρώπους στην Ελλάδα.

Μια δήλωση που συζητήθηκε. «Ήταν όλα μαζί. Σκεφτόμουν για αρκετές μέρες πολλά πράγματα που με οδήγησαν να πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση. Θεωρώ πως κάποιοι από τους συμπαίκτες μου χάρηκαν και ανακουφίστηκαν που έφυγα» ομολογεί, χωρίς να θέλει να μπει σε λεπτομέρειες και ονόματα. Παρότι η παραγωγή του Survivor προσπάθησε να τη μεταπείσει, εκείνη είχε πάρει ήδη την απόφασή της. «Η παραγωγή ήταν πάντα δίπλα μας και το πρώτο της μέλημα ήταν να είμαστε καλά εμείς, οι συμμετέχοντες. Θέλω, όμως, στη ζωή μου, όταν παίρνω μια απόφαση, να μη μετανιώνω και να προχωράω παρακάτω».

Περισσότερα στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

Read More

And More