Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι περιέχει το backpack με το οποίο πήγε στο Survivor

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, για το Survivor, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήξερε πως θα στερηθεί και το κινητό της, αφού στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει, όπως και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες, απαγορεύεται η χρήση κινητού και η επικοινωνία με συγγενείς και φίλους στην Ελλάδα.

«Σε περίπτωση ανάγκης, η παραγωγή έχει τηλέφωνα συγγενών, όπως και οι δικές μας οικογένειες μπορούν να επικοινωνήσουν με ανθρώπους της παραγωγής αν τους συμβεί κάτι» είπε στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα λίγες ώρες πριν μπει στο αεροπλάνο, ενώ περιέγραψε τι θα περιλαμβάνει το backpack της λίγο πριν από την αναχώρηση για τον Άγιο Δομίνικο.

«Ένα σετ εσωρούχων, δύο μαγιό, ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι, ένα Τ-shirt, μια αθλητική φόρμα και ένα κολάν. Πρώτη φορά θα μου είναι τόσο εύκολο να φτιάξω ένα σάκο για να πάω ταξίδι», είπε γελώντας.

Παρόλο που στην πίστα τη βλέπουμε ιδιαίτερα εντυπωσιακή, η καθημερινότητα της Ειρήνης Παπαδοπούλου δεν περιλάμβανε ποτέ κάποιον ιδιαίτερο καλλωπισμό. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που θα μπει στη διαδικασία να επιβιώσει σε ένα περιβάλλον που είναι εκτεθειμένο σε φυσικά φαινόμενα.

«Δεν θα έχω το κρεβάτι μου, το ζεστό μου σπίτι και θα μένω σε μια παραλία. Δεν σου κρύβω πως το άγνωστο με φοβίζει, αν και τη συγκεκριμένη περίοδο στον Άγιο Δομίνικο θα έχει αρκετή ζέστη. Η διαβίωση σίγουρα θα με δυσκολέψει μέχρι να προσαρμοστώ. Ωστόσο, η πρόκληση με εξιτάρει. Είναι ό,τι πιο ακραίο έχω κάνει μέχρι σήμερα”, μας είπε.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή

Read More

And More