Έξαλλη η Φαίη Ζαφειράκου! Οι φήμες για πλαστικές επεμβάσεις που την ενόχλησαν

Έξαλλη με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έγινε αγνώριστη από τις πλαστικές επεμβάσεις είναι η Φαίη Ζαφειράκου. Η γνωστή ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα γνωστή από το ρόλο της “Μαρίας” στης “Αγάπης Μαχαιριά” ζει πια με τον τεσσεράμισι ετών γιο της, τον Νικόλα, κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα και είναι μια χαρά.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές την έκαναν να… βγει από τα ρούχα της. “Είμαι τόσο μικρή σε ηλικία, σχεδόν τριάντα χρόνων που δεν έχω ανάγκη να κάνω τίποτε από όλα αυτά που διαβάζω, τα οποία εκτός από αισχρά είναι και ψέματα. Μόνο τα μαλλιά μου αλλάζω τακτικά… αυτήν την κακοήθεια δεν την σταματά κανείς”.

Και συμπλήρωσε: “Κάποιος χρειάζεται γυαλιά και κυρίως να πάψει να είναι εμμονικός μαζί μου. Δεν κατακρίνω τις επεμβάσεις αισθητικής. Απλώς εγώ τις φοβάμαι. Δέχομαι καλοπροαίρετα κάθε κριτική πάνω στη δουλειά μου, αλλά όσον αφορά στα σχόλια πάνω στην εμφάνισή μου, αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία, λέγεται κακεντρέχεια”.


Read More

And More