Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με το περιοδικό OK! Τι απαντάει ο διευθυντής του, Νίκος Γεωργιάδης [pics]

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό OK! και στην δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη, στην οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή. Το τεύχος του περιοδικού κυκλοφόρησε εχθές στα περίπτερα, αλλά φαίνεται πως ο τίτλος προκάλεσε την δυσαρέσκεια της οικοδέσποινας της εκπομπής “Φτιάξε Καφέ να στα πω”.

Μέσα από τα Instagram Stories της, η Κατερίνα ανέβασε το εξώφυλλο του περιοδικού, το οποίο είχε ως τίτλο “Κατερίνα Καινούργιου: Δεν με έχει ερωτευτεί ποτέ κανείς για την ψυχή μου”, γράφοντας από πάνω: “Ο τραγικός τίτλος!”. Μάλιστα, στη συνέχεια, ανέβασε άλλη μία φωτογραφία μέσα από το περιοδικό, όπου έγραφε “Τα συμπεράσματα δικά σας, απλά κρίμα!”
Λίγες ώρες αργότερα, ο διευθυντής του περιοδικού, Νίκος Γεωργιάδης έδωσε την δική του απάντηση, μέσα από το προσωπικό του blog, Niko-Polis, στην ιστοσελίδα entertv.gr. Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε χαρακτηριστικά:
“Σε μία δύσκολη περίοδο για όλον τον πλανήτη με πολεμοχαρείς προέδρους Κρατών που εξαπολύουν με σοκαριστική άνεση πυραύλους και απειλές για παγκόσμιους πολέμους, φυσικές καταστροφές με εκατοντάδες θύματα, σε μία χώρα που παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία από ασιτία, φαίνεται έως και ανόητο να στενοχωριέσαι με πράγματα που φαίνονται (και είναι) τουλάχιστον ασήμαντα. Ο λόγος που καλούμαι σήμερα να πάρω θέση από εδώ ως διευθυντής του ΟΚ! είναι ότι αισθάνθηκα να θίγεται η ομάδα που θεωρώ δεύτερη οικογένειά μου. Το περιοδικό αυτό που βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης του κοινού (και) λόγω της αξιοπιστίας του δεν θα είχε ποτέ λόγο να αλλοιώσει τα λόγια ενός ανθρώπου για να αυξήσει τις πωλήσεις του. Η -εξαιρετική- συνέντευξη της Ναταλίας Αργυράκη είχε σταλεί με e- mail στην Κατερίνα Καινούργιου προτού τυπωθεί ώστε να κάνει όποια αλλαγή επιθυμούσε. Η τελευταία, φημίζεται άλλωστε, για την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό της (ας μην ξεχνάμε ότι σε άλλη πρόσφατη συνέντευξή της, παραδέχτηκε με γενναιότητα ότι είχε υποστεί κακοποίηση από σύντροφό της εξαιτίας της ανασφάλειάς της). Και αυτή τη φορά, οι απαντήσεις της για την προσωπική της ζωή είχαν τόσο ενδιαφέρον που, κυριολεκτικά, δεν ξέραμε ποια από όλες να επιλέξουμε για το εξώφυλλο. Λυπούμαστε αν στην πορεία, η αγαπημένη μας Κατερίνα μπορεί να άλλαξε γνώμη επηρεασμένη, ίσως, από σχόλια τρίτων. Ως δημοσιογράφοι είμαστε περήφανοι κάθε φορά που μεταφέρουμε στο αναγνωστικό κοινό την αυθεντικότητα των προσωπικοτήτων που φιλοξενούμε, ειδικά όταν μας δείχνουν ότι είναι και αυτοί κανονικοί άνθρωποι σαν όλους εμάς με τις φοβίες και τις ανασφάλειές τους. Γιατί η “αλήθεια” μπορεί να είναι καμιά φορά πιο δύσκολη, αλλά αυτή (οφείλει να) κερδίζει πάντα στο τέλος”.

Read More

And More