Έξαλλη η Νένα Χρονοπούλου με blogger που έγραψε λανθασμένα, ότι εξαφανίστηκε ο γιος της!

Έξαλλη με κάποιον blogger του Πειραιά που χρησμοποίησε τόσο την ίδια όσο και ένα 16χρονο παιδί που χάθηκε είναι η Νένα Χρονοπούλου.

Η ηθοποιός που είναι γνωστή η μεγάλη ευαισθησία της για τα παιδά και κυρίως αυτά που έχουν ανάγκη, ανάρτησε στους τόσο στους προσωπικούς της λογαριασμούς όσο και στου συζύγου της Τάσου Μητρόπουλου την εξαφάνιση του 16χρονου Στέλιου. Ευτυχώς ο Στέλιος κάποια στιγμή βρέθηκε αλλά δυστυχώς ο blogger, έγραψε λανθασμένα φυσικά πως οι γονείς του είναι η Νένα και ο σύζυγός της.

Η ηθοποιός δέχθηκε δεκάδες τηλέφωνα για το γεγονός και η ίδια προσπάθησε να το διορθώσει μέσα από το δικό της σάιτ. Σήμερα ο συγκεκριμένος μπλόγκερ δεν διόρθωσε όπως θα πρεπε το λάθος του αλλά αντιθέτως έγραψε ότι οι γονείς του Στέλιου είναι φίλοι της Νένας κάτι που επίσης δεν ισχύει.

Όλο αυτό αναστάτωσε ιδιαίτερα την ηθοποιό και σε επικοινωνία μας μαζί της απάντησε: ” δε ζητάει συγνώμη, εννοείται πως έχει σκοπό, εννοείται πως θα του κάνω μήνυση ΣΗΜΕΡΑ” είπε η Νένα Χρονοπούλου φανερά ενοχλημένη από ότι έχει γίνει.

Δες το κείμενο που εξόργισε την ηθοποιό

Διάβασε όσα έγραψε στο προφίλ της

Read More

And More