Έξαλλος ο Ryan Reynolds – Φίλος του προσπαθούσε να πουλήσει φωτογραφίες της κόρης του!

“Ένας άνθρωπος που ήξερα σχεδόν σε όλη μου τη ζωή, ένας από τους καλύτερους φίλους μου που μεγαλώσαμε μαζί, πουλούσε φωτογραφίες της νεογέννητης κόρης μου”, αποκάλυψε έξαλλος στο περιοδικό GQ ο Ryan Reynolds.
Ο διάσημος ηθοποιός που πριν από 9 μήνες απέκτησε με την σύζυγό του Blake Lively μια πανέμορφη κορούλα, την James, θέλησε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά, δεν κατάφερε να εμποδίσει και τους γύρω του από το να βγάλουν λεφτά, με την προσωπική του ζωή.

Έτσι, συνέβη και με έναν από τους καλύτερους του φίλους. Ο Ryan τον γνώριζε εδώ και 25 χρόνια και του είχε μεγάλη εμπιστοσύνη, αλλά τον “τσάκωσε” να προσπαθεί να πουλήσει τις φωτογραφίες με την κόρη του για να βγάλει λεφτά. Όπως καταλαβαίνεις η φιλία διαλύθηκε, και μετά από 25 χρόνια αποφάσισε να μην του ξαναμιλήσει…
“Ο άνθρωπος που πήγε να πουλήσει στον Τύπο φωτογραφίες της κόρης μου είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζω εδώ και 25 χρόνια. Ένιωσα σαν να πεθαίνω όταν το έμαθα. Είναι από αυτές τις άσχημες καταστάσεις που σε κάνουν να λυγίσεις”, αποκάλυψε και δήλωσε πως ακολούθησε μεγάλος καβγάς όταν έμαθε για την προδοσία.

Thumb wrestling isn’t always fair. Curiously, my hand is the small one.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ryan Reynolds (@vancityreynolds) στις

Η φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Ryan Reynolds στο Instagram με την κόρη
“Το έκανε μόνο για τα χρήματα και δεν περίμενε πως θα το μάθουμε. Αλλά υπήρχαν ελάχιστοι κοντινοί μου άνθρωποι, σαν οικογένειά μου που θα μπορούσαν να έχουν στα χέρια τους φωτογραφία από το δωμάτιο του τοκετού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Ο ίδιος πάντως, μετά τη στενοχώρια που πέρασε με το περιστατικό, είναι πια καλά και έχει αφήσει πίσω του αυτήν την ιστορία, αν και δεν φαίνεται πρόθυμος να συγχωρήσει τον φίλο του!

Read More

And More