Εξέλιξη – βόμβα στο διαζύγιο του Nicolas Cage! Έπιασε την γυναίκα του να τον απατά

Η είδηση πως ο Nicolas Cage και η Alice Kim χωρίζουν μετά από 11 χρόνια γάμου (και λίγο πριν την επέτειό τους) έσκασε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ, αλλά τώρα αποκαλύφθηκε το ένοχο μυστικό… που δεν είναι άλλο, από το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του.

Σύμφωνα με το Radar Online, ο Χολιγουντιανός σταρ έπιασε την κατά πολλά χρόνια νεώτερή του σύζυγο να τον απατά με ένα άντρα στη Νεβάδα. Μάλιστα, ένας από τους πιστούς συνεργάτες του ηθοποιού, του αποκάλυψε τα κακά μαντάτα πως η 32χρονη Kim τον απατούσε όσο εκείνος βρισκόταν στη Γαλλία για το Φεστιβάλ των Καννών.

“Η πραγματικότητα είναι πως η Alice είχε εντοπιστεί πολλές φορές στη Νεβάδα με έναν άλλο άνδρα, με τον οποίο μάλιστα είχαν γίνει τσακωτοί να φιλιούνται. Και όλα αυτά πίσω από την πλάτη του Nick”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Δεν ήθελε πολύ ο nicolas Cage για να ανακαλύψει την αλήθεια και να φθάσει τελικά στο διαζύγιο με την γυναίκα και μητέρα του 10χρονου γιου του.

Προς το παρόν πάντως καμιά από τις δυο πλευρές δεν επιβεβαιώνει την απιστία, αν και τα πηγαδάκια στο Χόλιγουντ έχουν βουίξει.

Read More

And More