Ελεάνα Βλάχου: Ποια είναι η κούκλα σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα – Ο γάμος τους και το κλιπ με το Γονίδη

Εντυπωσιακή όμορφη και χαμογελαστή η σύζυγος του υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. Απόστολου Τζιτζικώστα, τράβηξε χθες τα βλέμματα στα εγκαίνια του γραφείου του στην Αθήνα.


Ποια είναι όμως η όμορφη Ελεάνα Βλάχου που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό του πολιτικού; Η Ελεάνα γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 από μια μεσοαστή οικογένεια στη Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια είχε μια βιοτεχνία ενδυμάτων στο Καλοχώρι,κι έτσι η Ελεάνα από μικρή αγάπησε τη μόδα και πάντα έλεγε στους δικούς της και τις φίλες της ότι όταν μεγαλώσει θα ήθελε να γίνει μοντέλο. Η άλλη της αγάπη ήταν η γυμναστική. Περνάει στη γυμναστική ακαδημία του AΠΘ και αργότερα αρχίζει να εργάζεται ως γυμνάστρια σε γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης.


Το 2003, μαθαίνει ότι ο Σταμάτης Γονίδης ψάχνει πρωταγωίστρια για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού Έχω πετάξε μαζί σου και δέχεται να πάρει μέρος τα γυρίσματα που γίνονται στο ξενοδοχείο Kempinski Hotel Nikopolis στη συμπρωτεύουσα.

Η γνωριμία ο έρωτας και ο γάμος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα
Ο γνωστός πολιτικός συνηθίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Έτσι έκανε και με τη σχέση του με την όμορφη επιχειρηματία Ελεάνα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε από κοινή παρέα και χρειάστηκαν λίγοι μόνο μήνες για να εξελιχθεί σε σχέση. Το Μάρτιο του 2014 ο Απόστολος Τζιτιζικώστας βρίσκεται με την Ελεάνα στο εκλογικό του κέντρο και αποφασίζει διακριτικά να τη συστήσει στους παρεβρισκομένους λέγοντας λιτά : “”Αυτή είναι η Ελεάνα. Είμαστε μαζί εδώ και αρκετό καιρό”. Το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου παντρεύονται σχεδόν κρυφά με ελάχιστους καλεσμένους στην Πορταριά του Πηλίου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, οργάνωσε το γάμο του με απόλυτη μυστικότητα χωρίς πολιτικούς και δημοσιογράφους και τον γάμο του τον ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσα από τα προσωπικά του social media. Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Real News

Read More

And More