Έλενα Ασημακοπούλου: Μας εύχεται καλό μήνα μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο της!

Η Έλενα Ασημακοπούλου στόλισε πριν από λίγο καιρό το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη βοήθεια της μικρής της και μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους. Με αυτό τον τρόπο ευχήθηκε και στους followers της ενώ τους έδειξε πως εκείνη έχει μπει ήδη σε γιορτινό mood.

Όμως σήμερα, σειρά είχε μια άλλη ευχή… Αυτή του καλού μήνα! Η ηθοποιός πόζαρε μπροστά στο όμορφο δέντρο της και στην αγαπημένη της πολυθρόνα κι έγραψε:”Καλό μήνα είπαμε;;; Δεν είπαμε… Καλό μήνααααααααααααα!!!”

Καλο μήνα είπαμε;;;Δεν είπαμε…Καλο μηνααααααααααααα!!! #december #christmas #coming #christmastree #feellikeakid #happy #familymoments #alltogether #home #cold #relax #weekendiscoming #outfit #matisfashion

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ασημακοπουλου Ελενα (@elenasimakopoulou) στις


Μαμά και κόρη έχουν την πιο δυνατή σχέση. Η ηθοποιός και η κόρη της έχουν δεθεί πολύ την περίοδο που ζούσαν οι δυο τους αφού ο μπαμπάς της οικογένειας, Μπρούνο Τσιρίλο έλειπε για μεγάλα διαστήματα λόγω των ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων. Ακόμα και τώρα όμως που είναι όλοι μαζί στην ίδια χώρα, οι δύο γυναίκες του σπιτιού έχουν τεράστια αδυναμία η μία στην άλλη και απολαμβάνουν μαζί πολλές δραστηριότητες. Μία από αυτές ήταν και ο στολισμος του σπιτιού για τις γιορτές.

Kαι η πρώτη φωτογραφία με την κόρη της και το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Read More

And More