Έλενα Ασημακοπούλου: Tα τρυφερά λόγια στην κόρη της, για τα γενέθλιά της!

Πριν από δύο μήνες σχεδόν, έκλεισε επτά χρόνια γάμου και σήμερα κλείνει τα επτά της χρόνια η κόρη της! Ο λόγος για την Έλενα Ασημακοπούλου, που σήμερα έχει χαρές με τα γενέθλια της Μαρίας Ροζάρια. Η όμορφη ηθοποιός, ετοίμασε τα cupcakes για το σχολείο της μικρής και στην συνέχεια ανέβασε μια όμορφη φωτογραφία της, σε ένα ηλιοβασίλεμα. “7 Χρόνια πέρασαν από την ημέρα που με έκανες Μαμά… Σε αγαπάω απεριόριστα… Χρόνια πολλά παιδί μου!”, έγραψε συγκινημένη η ηθοποιός.

Η Έλενα έχει μεγάλη αδυναμία τσην κόρη της και στο παρελθόν είχε περάσει δύσκολα, όλη η οικογένεια με ένα εκ γενετής πρόβλημα που είχε η μικρή. “Ειλικρινά δε θέλω να αναφερθούμε σε αυτό το θέμα ούτε να επεκταθώ. Ήταν ένα γενετικό πρόβλημα που πλέον έχει ξεπεραστεί απλώς τα 3 πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα και επίφοβα. Είναι κάτι που αφήσαμε πια πίσω”, είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Ωστόσο σήμερα είναι μέρα χαράς!

7 Χρόνια πέρασαν από την ημέρα που με έκανες Μαμά…. Σε αγαπάω απεριόριστα…. Χρόνια πολλά παιδί μου!!! #birthday #mydaughter #mylife #myeverything #loveyoutothemoonandback #7yearsold

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Asimakopoulou Official???? (@elena_asimakopoulou) στις

Κράτα το

Read More

And More