Έλενα Παπαρίζου: Άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση στο νέο της video clip!

Μετά την επιτυχία του μιούζικαλ Nine (όπου πρωταγωνίστησε ως Σαραγκίνα), η Έλενα Παπαρίζου επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με το νέο της single “Μισή καρδιά” και κλέβει τις εντυπώσεις. Στο video clip, μάλιστα, του τραγουδιού εμφανίζεται με μαύρο see – through φόρεμα και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη.
Το τραγούδι “Μισή καρδιά” είναι μια δυναμική μπαλάντα που θα αγαπηθεί από την πρώτη στιγμή! Τη μουσική υπογράφουν ο Chris Mazz και ο Andy Nicolas, και τους στίχους ο Andy Nicolas και ο Γιάννης Δόξας. Και τη σκηνοθεσία ο Sherif Francis. Το single κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal. Μαζί με την Έλενα, εμφανίζεται ο ηθοποιος – χορευτής παρτενέρ της, Βασίλη Τσιγκριστάρη.

Ο Γιάννης Μαρκετάκης, μόνιμος συνεργάτης στο make up και στα μαλλιά και η ενδυματολόγος Άννα Ζιαζιά στο styling με τις δημιουργίες των MI-RO με μπότες STATHIS SAMANTAS FOR LASKARIS HAUTE COUTURE και ERIFILLI NIKOLOPOULOU με μπότες DOLCE&GABBANA, βοήθησαν στο άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα της οπτικοποίησης του καινούργιου single της Έλενας.

Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

Δες το video clip:

Read More

And More