Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει στο TLIFE πως θα παρουσιάσει μεγάλο ψυχαγωγικό show και τι να περιμένουμε από τη συναυλία της στο Βεάκειο!

Μια αναπάντεχη συνάντηση είχαν όσοι θαυμαστές της Έλενας Παπαρίζου βρέθηκαν την Πέμπτη στον Πειραιά. Λίγες ημέρες πριν από την μεγάλη της συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έκανε μια βόλτα και δείπνησε με συνεργάτες στο αγαπημένο της μέρος. Η ερμηνέυτρια πριν από το δείπνο της και μετά από τη συνέντευξη που έδωσε στα Παραπολιτικά και στον Δημήτρη Γιατζόγλου, απόλαυσε τον περίπατό της και όλες τις ομορφιές της περιοχής.

Φορούσε ένα τζιν σορτς και λευκή μπλούζα που αναδείκνυε το μαύρισμά της, ενώ έδειχνε ξεκούραστη και πολύ χαρούμενη. Η Έλενα τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ανανεωμένη και ανυπομονεί για την συναυλία που θα δώσει μαζί με τον Μύρωνα Στρατή και τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Στο TLIFE αποκάλυψε για την μεγάλη μέρα: “Λίγες ημέρες πριν τη συναυλία μου στο Βεάκειο κατέβηκα στον Πειραιά και μαγεύτηκα. Η αγάπη του κόσμου και η αμεσότητα με γέμισαν αισιοδοξία και χαρά. Ανέβηκα στο Βεάκειο και απόλαυσα την απεραντοσύνη της θάλασσας. Ο Πειραιάς, το Βεάκειο ταιριάζει στο Καλοκαίρι. Γι’ αυτό κι εμείς είμαστε πανέτοιμοι για να κάνουμε εκεί ​ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ με πολλ​ά​ τραγούδια και πολύ κέφι. Εγ​ώ​, ο Μύρωνας, ο Ησαίας ​νιώθω ότι ​είμαστε μια δυνατή ομάδα​ και σίγουρα μέσα από αυτή τη συνεργασία έχει δέσει η ​φ​ιλία μας​ ακόμη περισσότερο. Ετοιμάζουμε με πολύ μεγάλη φροντίδα τις συναυλίες μας. Θέλουμε κάθε συναυλία να είναι μια μεγάλη γιορτή, ένα πάρτυ όπου ο κόσμος θα τραγουδήσει μαζί μας, θα χορέψει, θα χαρεί.

Kαι συνεχίζει: “Έχουμε κάνει μεγάλη προετοιμασία. Πρωταγωνιστούν τα τραγούδια. Όμως πίσω από κάθε συναυλία υπάρχουν άνθρωποι που ​έ​χουν δουλέψει σκληρά για την επιτυχία. Αυτό κάνουμε κάθε φορ​ά​. Χορογρ​ά​φος, χορευτές, μουσικοί, ​τεχνικοί, παραγωγή, ​γινόμαστε μια ομάδα που θέλει να κάνει τον κόσμο να διασκεδάσει. Σας περιμένουμε λοιπόν σ’ αυτό το πάρτι στο Βεάκειο του Πειραιά​, την Πέμπτη 21 Ιουλίου.”

Μετά από την περιοδεία της όμως, ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο! Στην ερώτηση για το πού θα πάει διακοπές με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη, που παντρεύτηκε πέρυσι στην Σουηδία απάντησε: “​Αυτό το καλοκαίρι δεν υπάρχουν διακοπές. Έχουμε ετοιμάσει όπως σας είπα, ένα υπέροχο πρόγραμμα και είμαστε χαρούμενοι γιατί βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση. Η μαγική λέξη λοιπόν για φέτος είναι συναυλίες. Κι ύστερα με περιμένει πολλή δουλειά. Μετ​ά​ την περιοδεία​ ​θα πάω ​στην ​
Σουηδία όπου δεν σας κρύβω ότι ​​με περιμένει μια ​υπέροχη ​συνεργασία, για ένα πολύ μεγάλο show που θα το παρουσιάζω με ​δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας​. Είναι ένα show σε προδιαγραφές LAS VEGAS, έχει χιούμορ και πολλή διασκέδαση στα πλαίσια της βραδινής σουηδικής διασκέδασης!”

Ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου, την απαθανάτισε στις χαλαρές της στιγμές.

Read More

And More