Έλενα Παπαρίζου: Οι σκέψεις της λίγο πριν αφήσει τη Σουηδία για το Voice!

Το «The Voice of Greece», το απόλυτο μουσικό show που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες αναζητούν, ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές, την καλύτερη φωνή της Ελλάδας. Ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι να «πατήσουν» το μαγικό κουμπί που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή των διαγωνιζομένων.

Η μοναδική κυρία της παρέας, έκανε πριν από λίγο μια ανάρτηση για τις σκέψεις της ρχόμενη στην Ελλάδα για το μουσικό show αλλά και για τα παιδιά που διαγωνίζονται: “Το ταξίδι, δεν είναι μόνο ο προορισμός. Το πιο σημαντικό απ’ όλα, είναι η διαδρομή. Τα παθήματα, τα λάθη, η εμπειρία, και η γνώση προς τον στόχο.

Ναι, πάντα υπάρχει αγωνία, άγχος, ανασφάλεια. Αλλά όλα αυτά πρέπει να τα αφήνεις πίσω σου όταν πατάς το πόδι σου πάνω στη σκηνή. Και ειδικά όταν πρέπει να δείξεις πραγματικά ποιος είσαι, όχι να αποδείξεις τι είσαι.

Φεύγοντας από τη Σουηδία για να έρθω στο The Voice of Greece σκεφτόμουν ακριβώς αυτό. Την αγωνία των παιδιών πριν βγουν να τραγουδήσουν. Την υπερένταση μερικά λεπτά πριν κάνουν το μεγάλο βήμα. Ένιωθα λες και διαγωνιζόμουν εγώ.

Σαν coach θα προσπαθήσω να τους μάθω να διαχειρίζονται το άγχος τους. Να το μετατρέπουν σε ΠΑΘΟΣ, ΕΝΤΑΣΗ και ΨΥΧΗ. Τέτοιους ανθρωπόυς θέλω να ακούσω στο The Voice: παιδιά με ΨΥΧΗ, φωνές με ΨΥΧΗ που θέλουν να ξεχωρίσουν!”

Το ταξίδι, δεν είναι μόνο ο προορισμός. Το πιο σημαντικό απ’ όλα, είναι η διαδρομή. Τα παθήματα, τα λάθη, η εμπειρία, και η γνώση προς τον στόχο. Ναι, πάντα υπάρχει αγωνία, άγχος, ανασφάλεια. Αλλά όλα αυτά πρέπει να τα αφήνεις πίσω σου όταν πατάς το πόδι σου πάνω στη σκηνή. Και ειδικά όταν πρέπει να δείξεις πραγματικά ποιος είσαι, όχι να αποδείξεις τι είσαι. Φεύγοντας από τη Σουηδία για να έρθω στο The Voice of Greece σκεφτόμουν ακριβώς αυτό. Την αγωνία των παιδιών πριν βγουν να τραγουδήσουν. Την υπερένταση μερικά λεπτά πριν κάνουν το μεγάλο βήμα. Ένιωθα λες και διαγωνιζόμουν εγώ. Σαν coach θα προσπαθήσω να τους μάθω να διαχειρίζονται το άγχος τους. Να το μετατρέπουν σε ΠΑΘΟΣ, ΕΝΤΑΣΗ και ΨΥΧΗ. Τέτοιους ανθρωπόυς θέλω να ακούσω στο The Voice: παιδιά με ΨΥΧΗ, φωνές με ΨΥΧΗ που θέλουν να ξεχωρίσουν! #TheVoiceGR #SkaiTv

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Helena Paparizou (@helenapaparizouofficial) στις

Read More

And More