Έλενα Παπαρίζου: Σέξι εμφάνιση στη συναυλία της στο Βεάκειο! Φωτογραφίες

Έφερε το καλοκαίρι με τη μεγάλη της συναυλία στο Βεάκειο. Η hot Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε on stage και προκάλεσε …πανικό! Φρέσκια, δροσερή και ανανεωμένη η Έλενα μας ξεσήκωσε τραγουδώντας την ολοκαίνουργια επιτυχία της Fiesta, αλλά και παλιά αγαπημένα μας τραγούδια και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη με το σέξι φόρεμά της.

Η βραδιά όμως είχε πολύ ρομαντισμό και τρέλα… Με το φεγγάρι να κρέμεται πάνω από τη θάλασσα, η Έλενα μας ταξίδεψε με τη μαγική φωνή της, ενώ ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Μύρωνας Στρατής μετέτρεψαν τη βραδιά σε ένα μεγάλο party για μικρούς και μεγάλους.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων, η μητέρα της Έλενας, η καλή της φίλη Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η Πέγκυ Σταθακοπούλου και πολλοί ακόμη. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη, μάλιστα, από την ενέργεια του κόσμου, η Έλενα έγραψε στο Facebook της μετά τη συναυλία: “Φιλαράκια μου δεν ξέρετε πόσο ευτυχισμένη με κάνατε χτες στο Βεάκειο!! Ήταν μια βραδιά που δε θα την ξεχάσω ποτέ!! Σας ευχαριστώ και σας λατρεύω!! Ραντεβού με τον Μύρωνα και τον Ησαΐα απόψε στο Ναύπλιο στο Ακρωτήρι Club”.

Δες φωτογραφίες:

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου

Μαζί με την κότη της Μελίνα

Έλενα Παπαρίζου, Ησαΐας Ματιάμπα

Kings, Teo Tzimas και Κική Τσόλκα

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με την κόρη της

Η Έλενα Παπαρίζου στη σκηνή

Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα

Τέλος, να σε ενημερώσω πως σήμερα κυκλοφόρησε και το video clip της Έλενας για το νέο hit του καλοκαιριού:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp

Read More

And More