Έλενα Παπαρίζου: Τα έσπασε με τις Melisses – Το τραγούδι που αφιέρωσε στον frontman

Οι Melisses είναι ένα από τα αγαπημένα της συγκροτήματα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει συνεργαστεί μαζί τους. Αυτήν τη φορά, όμως, η Έλενα Παπαρίζου αποφάσισε να διασκεδάσει ως το πρωί στο BOX Athens – όπου εμφανίζονται- και να τραγούδησε αγκαλιά με τον Χρήστο Μάστορα, τις μεγάλες επιτυχίες της.

Με ροκ εμφάνιση και πιασμένα ψηλά τα μαλλιά της, η Έλενα (έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία της εμφανίσεις της στο θέατρο) βρέθηκε στο γνωστό νυχτερινό στέκι και τραγούδησε το “Υπάρχει Λόγος” αλλά και το “Ένα”, τη μεγάλη επιτυχία των Μελισσών. Οι δυο τους, μάλιστα, έδωσαν και ραντεβού στις 20 Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία στον ίδιο χώρο στο πλαίσιο του Dromos FM Superstar Voices.

Βλέπεις, 2μιση χρόνια μετά την τελευταία συναυλία της στην Ελλάδα, η διεθνής Ελληνίδα σταρ επιστρέφει με μια live εμφάνιση τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες της, με πολλές εκπλήξεις! Την ίδια στιγμή, ξεκινά και την προώθηση του νέου της τραγουδιού “Μισή καρδιά”, που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Δες video από τη βραδιά:

Υπάρχει λόγος… Πολύ σύντομα… Melisses
Δημοσιεύτηκε από Helena Paparizou στις Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Melisses, Chris Mastoras

Read More

And More