Έλενα Παπαβασιλείου: Μας δείχνει τον παππού της!

Στο κέντρο της Αθήνας για καφέ με τον παππού της. Η Έλενα Παπαβασιλείου έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, συνάντησε τον παππού της και πήγαν για καφέ στο κέντρο της πόλης. Η γνωστή παρουσιάστρια που έχει τρελή αδυναμία στην οικογένειά της, πόζαρε αυτήν τη φορά αγκαλιά με τον παππού της και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram.

“Εγγονή και παππούς για καφέ”, έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram. Μέχρι τώρα μάλιστα, γνωρίζουμε την αδελφή της Ειρήνη, που πρόσφατα πήρε και το πτυχίο της (δες εδώ φωτογραφίες) και στην οποία η Έλενα έχει μεγάλη αγάπη! Και τώρα είδαμε για πρώτη φορά και τον παππού της παρουσιάστριας.

Η οικογένεια άλλωστε, παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της Έλενας και μπορεί η ίδια να μην έχει παντρευτεί ακόμη, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως θέλει να αποκτήσει τα δικά της παιδιά… “Μα θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, δεν το συζητώ! Νομίζω ότι θα γινόμουν καλή μαμά…”, είχε αποκαλύψει στο Down Town Κύπρου.


Read More

And More