Έλενα Σύρακα: Σε διεθνή έκθεση στο Κατάρ μαζί με τη Μαρίνα Βερνίκου!

Για το Κατάρ αναχώρησε πριν από λίγες μέρες η Έλενα Σύρακα. Ο σκοπός του ταξιδιού της ήταν η παρουσίαση της συλλογής κοσμημάτων της που είναι εμπνευσμένη από την… Ανατολή.

Στην ίδια έκθεση βρέθηκε και μία ακόμα επιτυχημένη Ελληνίδα. Η Μαρίνα Βερνίκου παρουσίασε το φωτογραφικό της έργο και φυσικά είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Έλενα Σύρακα αλλά και τον σύζυγό της, Χρύσανθο Πανά.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ακολούθησε τη σύζυγό του μέχρι τη Ντόχα και πήρε μαζί και το γιο τους. Πάντα στηρίζει ο ένας τον άλλο σε κάθε βήμα και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της και σε αυτή την περίπτωση.

Ο ίδιος μοιράστηκε μέσα από το λογαριασμό του στο instagram και κάποιες χαρακτηριστικές εικόνες από το ταξίδι τους.

Η Έλενα Σύρακα έχοντας σχεδιάσει κοσμήματα για θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες κινείται με ευχέρεια στους καλλιτεχνικούς κύκλους εδώ και αρκετά χρόνια. Ήταν, λοιπόν, η παρουσία της στην πρωτεύουσα του Κατάρ ένα ακόμα είδος αναγνώρισης του ταλέντου της.

Κομμάτια της συλλογής της εκτίθενται στο Katara Cultural Village Foundation, στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας “Έλληνες που εμπνέονται από την Ανατολή”.

Η συλλογή, που αποτελείται από 45 μοναδικά κοσμήματα φτιαγμένα από χρυσό 18 καρατίων και ημιπολύτιμους λίθους, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης – Μουσείο Μπενάκη το 2012, ενώ ακολούθησαν εκθέσεις στο Κάιρο, στην Αλεξάνδρεια και στη Νέα Υόρκη

Read More

And More