Ελένη Δάρρα: «Στο Survivor έκλαιγα για το παιδί μου»

Η Ελένη Δάρρα μιλά για τις δύσκολες στιγμές στον Αγιο Δομίνικο, τις λιποθυμίες και τις ενέσεις που έκανε λόγω αλλεργίας από τσίμπημα κουνουπιού

«Το πρώτο πράγμα που έκανα επιστρέφοντας ήταν να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Φανταζόμουν ότι έχω αλλάξει, αφού ήμασταν 40 μέρες στον Άγιο Δομίνικο με ελάχιστο φαγητό. Ήμουν κατάμαυρη και πολύ αδυνατισμένη, σχεδόν οκτώ κιλά κάτω…» εξομολογείται στην «Espresso» η Ελένη Δάρρα λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

«Ως εμπειρία η συμμετοχή μου ήταν πάρα πολύ έντονη. Είχε φοβερές εναλλαγές συναισθημάτων, θεωρώ ότι ήταν ένα έπαθλο από μόνη της. Έχω ήδη αρχίσει να βλέπω τη ζωή διαφορετικά και να εκμεταλλεύομαι τις ευκολίες που έχουμε στην καθημερινότητά μας» συνεχίζει η γυμνάστρια και παραδέχεται ότι της είναι περίεργο να βλέπει πλέον το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Το παιχνίδι ήταν και για εκείνη ένας αγώνας επιβίωσης. «Εκτός από κιλά έχανα και τα μαλλιά μου, μου έφευγαν τούφες ολόκληρες. Στα πρώτα παιχνίδια δεν ήμουν καλά σωματικά. Είχα διάφορα θέματα. Καταρχάς της προσαρμογής, έπειτα της αφαγίας και διάφορα γαστρεντερικά λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης καρύδας. Μέτα πέρασα μια αλλεργία από τσίμπημα κουνουπιού, που με πήγε πολύ πίσω, διότι ήμουν με ενέσεις και κορτιζόνες. Υπήρχε βέβαια γιατρός. Όταν όμως υποφέρεις από δύσπνοια, όπως εγώ που είμαι αλλεργική, και δεν έχεις μαζί σου εισπνοές επειδή το έχεις αμελήσει, ήταν αναμενόμενο να συμβεί κι αυτό. Κάποια στιγμή πήρα και κάτι μικρόβια από κάποιες πληγές που είχα και μου χορηγήθηκε αντιβίωση. Ομως το να παίρνεις αντιβίωση με άδειο στομάχι δεν είναι ό,τι καλύτερο» αναφέρει.

Η μόλις τριάμισι ετών κορούλα της την έβλεπε στην οθόνη από την Αθήνα και ήταν ένθερμη υποστηρίκτριά της, καθώς φώναζε «Μαχητές». Ωστόσο, η απουσία της ήταν αυτή που έκανε συχνά τη γυμνάστρια να λυγίζει. «Έχω κλάψει επειδή ήταν μακριά το παιδί μου και δεν ήξερα τι έκανε, όμως σωματικά άντεχα πολύ» σημειώνει.

Read More

And More