Ελένη Φουρέιρα: Αγνώριστη για τον πρώτο της ρόλο σε musical! Φωτογραφίες

Κούκλα, σέξι και τώρα πρωταγωνίστρια σε muisical… Η Ελένη Φουρέιρα μετά την επιτυχία του νέου της τραγουδιού “Στο Θεό με πάει” και το εκρηκτικό video clip (δες εδώ) μεταμορφώνεται σε ηρωίδα των 80s και πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε musical… To “BARBARELLLA, the 80΄s musical” των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου έρχεται και φέρνει λίγη από τη μαγεία της δεκαετίας του κινηματογράφου που αγαπήσαμε όλοι.

Η Ελένη θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της “Σοφίας” μιας νεαρής κοπέλας που σπουδάζει δασκάλα αλλά θέλει να γίνει ηθοποιός και στο πλευρό της θα είναι η μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Γαρδέλης (στο ρόλο του αυστηρού αδελφού), ο Γιάννης Χατζηγεωργίου -που γνωρίσαμε από το Ταμάμ- στο ρόλο του άντρα που της κλέβει την καρδιά και πολλοί ακόμη αξιόλογοι ηθοποιοί.
Πρόσφατα, μάλιστα, είδαμε φωτογραφίας όλης της ομάδες σε γνωστό στέκι της Αθήνας (δες εδώ) ενώ ήδη κυκλοφόρησαν και οι πρώτες εικόνες από τη φωτογράφιση για την παράσταση. Και όπως καταλαβαίνεις όλοι έχουν στυλ 80’s και είναι έτοιμη για μια στροφή… στη μυθική ντίσκο Barbarella!

Όπως, αναφέρουν μάλιστα και οι δημιουργοί του έργου, η παράσταση προσπαθεί μέσα από την ρομαντική ιστορία και τα εμπόδια ενός νεαρού ζευγαριού και της παρέας τους, να μας ταξιδέψει από ένα κυρίως κωμικό πρίσμα, στα ήθη και στα έθιμα μιας ολόκληρης εποχής, όπου η διασκέδαση, τα όνειρα, οι φιλοδοξίες αλλά και η ανεμελιά, σηματοδότησαν τη μεταγενέστερη πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας μας.
Μια μεγάλη παραγωγή με 18 καλλιτέχνες, ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα των Aλχημιστών.

Η υπόθεση του έργου:
Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, η Σοφία (Ελένη Φουρέιρα), μια όμορφη κοπέλα που σπουδάζει στο Παιδαγωγικό της Αθήνας, -με κρυφό όνειρο να γίνει τραγουδίστρια. Η Σοφία είναι ερωτευμένη με τον Αλέξη τον «lover boy» (Γιάννης Χατζηγεωργίου), περίφημο ραδιοφωνικό πειρατή των ερτζιανών που μαζί με τους κολλητούς του, τον Κρίς το «φραπέ» (Αιμίλιος Ράφτης) και τον Μάκη τον «sexmachine» (Χάρης Χιώτης) έχουν τον πιο δημοφιλή πειρατικό ραδιοσταθμό της πόλης, τον Radio Teenagers.

Εμπόδιο σε αυτή τη σχέση αποτελεί ο Κυριάκος (Σταμάτης Γαρδέλης ), ο μεγάλος αδελφός και προστάτης της Σοφίας. Η Μαίρη (Ιωάννα Πηλιχού), κολλητή φίλη της Σοφίας είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Εύη (Ήβη Αδάμου), Ελληνοαμερικάνα έφηβη και τρίτη της παρέας, τα φτιάχνει με τον Μάκη τον «sexmachine».

Όλοι οι ήρωες, κάτω από τη μεθόδευση και τον καταλυτικό ρόλο της μητέρα της Εύης, Τζένη Πάππας (Καίτη Γαρμπή), μεγάλης τραγουδίστριας και ντίβας της εποχής, -που ενδίδει στην πολιορκία του Κρίς του «φραπέ»- ζουν παράλληλα τις δικές τους ερωτικές περιπέτειες και προσπαθούν να βοηθήσουν τη Σοφία να ξεπεράσει τις απαγορεύσεις, τα προβλήματα που προκύπτουν και τελικά να φέρουν το ζευγάρι μαζί.

Μετά από πολλές ανατροπές, εξελίξεις και δραματικά εμπόδια, αλλά κυρίως μέσα από πολλή ζωντανή μουσική και χορό με φόντο τη ντίσκο Barbarella και τον Dj Jendai (Γιώργος Βάλαρης), οι ήρωες στο τέλος λυτρώνονται με ένα θεαματικό grande finale party!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More