Ελένη Φουρέιρα: Δες την πιο σέξι της φωτογράφιση! [pics]

Η Ελένη Φουρέιρα είναι μία από τις πιο σέξι και εκρηκτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά στα επαγγελματικά της και συνεχίζει απτόητη με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού “Βασίλισσα” το οποίο θα είναι το soundtrack της ταινίας “The Bachelor 2”. Μάλιστα, η Ελένη, το απόλυτο idol της ελληνικής pop αυτή τη στιγμή, ετοιμάζεται και για τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα, στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου.

Λίγο πριν το ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Los Angeles για επαγγελματικούς λόγους, η Ελένη Φουρέιρα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Σκουλού για το Man Of Status και το αποτέλεσμα ήταν αρκετά αισθησιακό και σέξι. «Είναι ωραίο να απενοχοποιείς το sexy. Κι ύστερα, το ανθρώπινο σώμα είναι το ανθρώπινο σώμα. Σίγουρα θα ήθελα να κάνω και ακόμη πιο extreme πράγματα, αλλά σκέφτομαι τις αντιδράσεις. Σε άλλες χώρες, ας πούμε, αυτή η φωτογράφηση θα χαρακτηριζόταν έως και σεμνή!» δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα.
Μάλιστα, δεν δίστασε να μιλήσει και για την αποκάλυψη της καταγωγής της, αφού είχε βγάλει τις πρώτες της δισκογραφικές δουλειές: «Κάποιοι άνθρωποι από την Αλβανία μου είπαν ότι το χειρίστηκα λάθος», παραδέχεται. «Όμως μου είχαν αρνηθεί πολλά πράγματα λόγω της καταγωγής μου, κι εγώ έπρεπε να βγάλω αυτό που είχα μέσα μου» σημειώνει.

Δες την σέξι της φωτογράφιση:

Read More

And More