Ελένη Φουρέιρα: Έζησε συγκινητικές στιγμές στο Χατζηκυριάκειο [pics]

Η Ελένη Φουρέιρα, λίγο πριν την πρεμιέρα της με τον Αντώνη Ρέμο στο Αθηνών Αρένα και ενόψει της κυκλοφορίας της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, την όμορφη πρωτοβουλία του τομέα παιδαγωγικών των ΙΕΚ Άλφα να επισκεφτεί το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά και να δώσει χαρά στις μικρές θαυμάστριες της.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Νικόλαος Γκίκας, την υποδέχθηκε θερμά και την ενημέρωσε για τις δράσεις του Ιδρύματος, ενώ η διευθύντρια Αναστασία Κατσιλιέρη την ξενάγησε στους χώρους του.

Τα κορίτσια την περίμεναν με τεράστια ανυπομονησία και χαρά. Απ΄την είσοδο της κίολας στο Ίδρυμα έπεσαν στην αγκαλιά της και τραγουδούσαν όλες μαζί μερικές απ΄τις επιτυχίες της. Αμέσως μετά μοίρασε αυτόγραφα και παιχνίδια καθώς και βιβλία της Κάρμεν Ρουγγέρη με τίτλο “Οι Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη”.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν τα μικρότερα κορίτσια της παρέας, της ετοίμασαν ένα χορευτικό ενός κομματιού της, (Τι Κοιτάς) ενώ εκείνη το τραγουδούσε ακαπέλα.

Η Ελένη Φουρέιρα ανανέωσε το ραντεβού της μαζί τους για το νέο έτος, καθώς υποσχέθηκε να ξαναεπισκεφτεί το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Πειραιά και να ξανασυναντήσει τις μικρές της φίλες.

Δες φωτογραφίες από την επίσκεψη της Ελένης Φουρέιρα:

Φωτογραφίες: Ελένη Χάλαρη

Read More

And More