Ελένη Φουρέιρα: Γυμνάζεται σκληρά και γυρίζει video clip με τους φίλους της!

Πριν από λίγες μέρες η Ελένη Φουρέιρα έριξε το Instagram, αποχαιερετώντας το Καλοκαίρι… γυμνή. Οι αναλογίες της και οι καλλιγραμμοι κοιλιακοί της, έκαναν τους διαδικτυακούς της φίλους να ξετρελαθούν και τα σχόλια πήραν φωτιά. Τίποτα όμως δεν γίνεται τυχαία και ούτε το κορμί της σέξι τραγουδίστριας.

Καθημερινά η Ελένη Φουρέιρα γυμνάζεται και ένα από το είδος γυμναστικής που έχει επιλέξει, είναι το crossfit. Έτσι περνά πολλές ώρες στο γυμναστήριο με spt pistols και pull ups. Χθες όχι μόνο βρέθηκε να κάνει τις αγαπημένες της ασκήσεις, αλλά μαζί με τους συναθλητές της έκαναν προπόνηση ακούγοντας το διασκευασμένο τραγούδι “Αυτό το κάτι που έχεις” που την ακούσαμε να το πρωτολέει στα βραβεία Mad.

Δεν έμειναν ως εκεί όμως τα πράγματα, αφού η Ελένη ένιωσε την ανάγκη να γυρίσει… video clip και να το ανεβάσει στο Instagram. Και όλα αυτά με πρωταγωνιστές τους συναθλητές της, με τους οποίους όπως καταλαβαίνεις πέρασαν πολύ καλά και το διασκέδασαν κάνοντας πλάκα.

Today wasn’t leg day… It was creative day… The last guy was the only paid actor! (Thank you Ginger @vlasis_kontovas ) @jim_karel @giannis_iglss_ @adreas_gns … @mariosmarkou #sptpistols #crossfit

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Η Ελένη δίνει πολλή σημασία στην εικόνα και στο στυλ της και τελευταία μας δείχνει τις όμορφες επιλογές που κάνει με τον στυλίστα της Μάρκο Ανδριώτη. Με τόση γυμναστική, της ταιριάζουν όλα τα outfits και δείχνει υπέροχη.

Kαι οι τελευταίες fashion πόζες της Ελένης Φουρέιρα

Vitamin C is what you see styling: @markos_andriotis photo: @harisfarsarakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira) στις

Read More

And More