Ελένη Φουρέιρα: Με ποιον πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας [pics]

Με ένα απλό πουλόβερ αλλά πάντα εντυπωσιακ η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στους Αγίους Αναργύρους το απόγευμα της Δευτέρας. Η εκρηκτική τραγουδίστρια ξεκίνησε την εβδομάδα της με τον καλύτερο τρόπο αφού ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που άνοιξαν την Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής του Sfera. Ο αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός τςη πόλης επέστρεψε με την διοργάνωση θεσμό και φέρνει κοντά στους ακροατές του όλα τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το TLIFE συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής της παρουσίας στην εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού. Οι δύο κυρίες είχαν πολλά να πουν και φυσικά δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν στον φωτογραφικό μας φακό.

Η Ελένη Φουρέιρα ταξίδεψε πριν από λίγες μέρες στην Αμερική και επέστρεψε άκρως ανανεωμένη. Είναι άλλωστε χαρούμενη για το νέο της τραγούδι με τίτλο “Βασίλισσα” που κυκλοφόρησε και ήδη έχει αγαπηθεί ενώ σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου.

Οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο Αθηνών Αρένα. Από Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 με ένα θέαμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της εποχής.

Δες φωτογραφίες από την απογευματινή της συνάντηση με την Ναταλία Γερμανού:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More