Ελένη Φουρέιρα: Οι σέξι πόζες στο κρεβάτι φορώντας μόνο μία γούνα [pics]

Η Ελένη Φουρέιρα αναστάτωσε (και πάλι) τους διαδικτυακούς της φίλους. Η εκρηκτική τραγουδίστρια μοιράστηκε στο instagram της τρεις σέξι πόζες της στο κρεβάτι. Φορώντας μόνο μία γούνα και κοιτώντας με λαγνεία τον φακό σε μία από αυτές και έχοντας κλειστά τα μάτια της στις άλλες κόβει την ανάσα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την καλλίγραμμη Ελένη να μας δείχνει την σέξι πλευρά της. Ποζάρει με αυτοπεποίθηση και καταφέρνει να αποσπάσει κάθε φορά χιλιάδες likes και σχόλια. Συχνά την βλέπουμε να ανεβάζει fashion πόζες τις οποίες “δουλεύει” με στενούς συνεργάτες και φίλους της.

Δίνει μεγάλη σημασία στην εικόνα και στο στυλ της έτσι κι αλλιως αλλά τελευταία μας δείχνει τις όμορφες επιλογές που κάνει με τον στυλίστα της Μάρκο Ανδριώτη. Με τόση γυμναστική που κάνει, της ταιριάζουν όλα τα outfits και δείχνει υπέροχη.

Η Ελένη Φουρέιρα γυμνάζετα καθημερινά κι ένα από τα είδη γυμναστικής που έχει επιλέξει, είναι το crossfit. Έτσι περνά πολλές ώρες στο γυμναστήριο με spt pistols και pull ups. Τα αποτελέσματα φαίνονται και στις παραπάνω φωτογραφίες.

Read More

And More