Ελένη Φουρέιρα: Σέξι και αποκαλυπτική στην πρεμιέρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

«Στο Θεό με πάει» τραγούδησε η Ελένη Φουρέιρα και ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη. Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στο stage του Fantasia με ένα εντυπωσιακό see through φόρεμα και… προκάλεσε πανικό! Μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Φανή Δρακοπούλου, μάλιστα, υποσχέθηκε να βάλει «φωτιά» στη νυχτερινή Αθήνα.

Το pop idol της ελληνικής μουσικής σκηνής επιστρέφει δυναμικά, μετά και από το ρόλο έκπληξή της στο μιούζικαλ “80’s the musical” και με κέφι, ζωντάνια και θετική ενέργεια έκανε ένα εξαιρετικό performance πλαισιωμένη από το μπαλέτο της. Φυσικά, τις εντυπώσεις έκλεψε το σέξι της φόρεμα… αλλά και οι τέλειες αναλογίες της (αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης).

Όσο για την Ελένη; Όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες περίμενε πολύ αυτήν τη συνεργασία, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζει πολλά νέα πράγματα. Σε λίγες μέρες μάλιστα, θα συμμετάσχει και στο Madwalk με μια εμφάνιση έκπληξη… Και μπορεί το πρόγραμμά της να είναι φορτωμένο, πάντα όμως, βρίσκει χρόνο για να περνά όμορφες στιγμές αγκαλιά με τον σύντροφό της Σπυράγγελο Λυκούδη. (δες εδώ την εκδρομή τους στην Αράχωβα)



Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More