Ελένη Φουρέιρα – Σπυράγγελος Λυκούδης: Χέρι χέρι σε βραδινή τους έξοδο!

Είναι ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και ένα βήμα πριν το γάμο. Η Ελένη Φουρέιρα και ο Σπυράγγελος Λυκούδης ζουν ένα δυνατό love story που προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να κρύβονται όμως. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, τον τελευταία χρόνο συζεί και δεν αποκλείεται σύντομα να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

“Είμαι 29 χρόνων, δεν αγχώνομαι για παιδιά ακόμη”, είχε αναφέρει η Ελένη Φουρέιρα σε συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο καιρό στο Πρωινό Ant1, ξεκαθαρίζοντας πως είναι στα καλύτερά της με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, αλλά αποφεύγει να μιλά πολύ για τη σχέση της. Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν κρύβεται, αλλά δεν θα ανεβάσει φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή στα social media και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Ελένη δηλώνει full in love. Μιλώντας μάλιστα, για τον αγαπημένο της αποκάλυψε: “Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ δουλευταράς. Είναι έξυπνος και αυτό το θαυμάζω σε εκείνον”. Το ίδιο ερωτευμένος όμως, φαίνεται πως είναι και ο γοητευτικός εφοπλιστής σύντροφός της. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε πως τον βλέπουμε συνεχώς στο πλευρό της να της κρατά τρυφερά το χέρι και φυσικά να έχει μια πάντα διακριτική στάση απέναντι στους φωτογράφους.

Πριν λίγες μέρες, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τους “τσάκωσε” σε βραδινή έξοδο στο Κέντρο Αθηνών. Οι δυο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό σχήμα του Νίκου Βέρτη, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και έμειναν εκεί ως τις 5 το πρωί.

Read More

And More