Ελένη Φουρέιρα: Τα ακροβατικά και η σέξι εμφάνιση στο μιούζικαλ που πρωταγωνιστεί!

Είναι κούκλα, σέξι και πρωταγωνίστρια σε muisical… Η Ελένη Φουρέιρα μετά την επιτυχία του νέου της τραγουδιού “Στο Θεό με πάει” και την πρεμιέρα στο Teatro με την Πάολα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό μεταμορφώνεται σε ηρωίδα των 80s και πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε musical… To “Barbarella, the 80΄s musical” των Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Πειραιών 131 και έφερε λίγη από τη μαγεία του κινηματογράφου που αγαπήσαμε όλοι.
Και φυσικά η Ελένη ξεχώρισε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της “Σοφίας” που υποδύεται. Μουσική, χορός, τραγούδι και ακροβατικές φιγούρες από την διάσημη τραγουδίστρια που απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού! Στο πλευρό της φυσικά ήταν η μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Γαρδέλης (στο ρόλο του αυστηρού αδελφού), ο Γιάννης Χατζηγεωργίου -που γνωρίσαμε από το Ταμάμ- στο ρόλο του άντρα που της κλέβει την καρδιά και πολλοί ακόμη αξιόλογοι ηθοποιοί.

Η υπόθεση του έργου:
Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, η Σοφία (Ελένη Φουρέιρα), μια όμορφη κοπέλα που σπουδάζει στο Παιδαγωγικό της Αθήνας, -με κρυφό όνειρο να γίνει τραγουδίστρια. Η Σοφία είναι ερωτευμένη με τον Αλέξη τον «lover boy» (Γιάννης Χατζηγεωργίου), περίφημο ραδιοφωνικό πειρατή των ερτζιανών που μαζί με τους κολλητούς του, τον Κρίς το «φραπέ» (Αιμίλιος Ράφτης) και τον Μάκη τον «sexmachine» (Χάρης Χιώτης) έχουν τον πιο δημοφιλή πειρατικό ραδιοσταθμό της πόλης, τον Radio Teenagers.

Εμπόδιο σε αυτή τη σχέση αποτελεί ο Κυριάκος (Σταμάτης Γαρδέλης ), ο μεγάλος αδελφός και προστάτης της Σοφίας. Η Μαίρη (Ιωάννα Πηλιχού), κολλητή φίλη της Σοφίας είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Εύη (Ήβη Αδάμου), Ελληνοαμερικάνα έφηβη και τρίτη της παρέας, τα φτιάχνει με τον Μάκη τον «sexmachine».

Όλοι οι ήρωες, κάτω από τη μεθόδευση και τον καταλυτικό ρόλο της μητέρα της Εύης, Τζένη Πάππας (Καίτη Γαρμπή), μεγάλης τραγουδίστριας και ντίβας της εποχής, -που ενδίδει στην πολιορκία του Κρίς του «φραπέ»- ζουν παράλληλα τις δικές τους ερωτικές περιπέτειες και προσπαθούν να βοηθήσουν τη Σοφία να ξεπεράσει τις απαγορεύσεις, τα προβλήματα που προκύπτουν και τελικά να φέρουν το ζευγάρι μαζί.

Μετά από πολλές ανατροπές, εξελίξεις και δραματικά εμπόδια, αλλά κυρίως μέσα από πολλή ζωντανή μουσική και χορό με φόντο τη ντίσκο Barbarella και τον Dj Jendai (Γιώργος Βάλαρης), οι ήρωες στο τέλος λυτρώνονται με ένα θεαματικό grande finale party!

Read More

And More