Ελένη Φουρέιρα: Τραγούδησε για τα παιδιά του Συλλόγου Ελπίδα!

Με παιδικά χαμόγελα και φωνούλες γέμισε το μουσείο Νάσιουτζικ με αφορμή τη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα” και του Ιδρύματος “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη”. Guest εμφάνιση στην εκδήλωση για να τραγουδήσουν έκαναν η Ελένη Φουρέιρα με την Αποστολία Ζώη, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Μιρέλλα Πάχου και η Ερωφίλη.
Ο Άγιος Βασίλης υποδέχτηκε τα παιδιά και τα οδήγησε στα δημιουργικά εργαστήρια που ήταν πανέτοιμα και περίμεναν τους μικρούς καλλιτέχνες για να φτιάξουν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δένδρο, μπισκότα και face painting. Η γιορτή συνεχίστηκε με μουσικοχορευτικά παιχνίδια, με ζούμπα και κυνήγι θησαυρού και κορυφώθηκε με τη… συναυλία της ψαρόσουπας, μια πρωτότυπη δραματοποιημένη μουσική παράσταση με την ενεργό συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Οι εκπλήξεις και τα παιχνίδια συνεχίστηκαν μέχρι αργά το μεσημέρι, όπου συγκεντρώθηκαν όλοι στην πανέμορφα στολισμένη μεγάλη αίθουσα του Μουσείου Νάσιουτζικ, για να απολαύσουν ένα πλούσιο σε εδέσματα γεύμα.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ήταν εκεί για να καλωσορίσει τα παιδιά, και τους ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή Χρονιά».

Αμέσως μετά το γεύμα, κατέφθασαν και οι guest stars: Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Πάνος Μουζουράκης, η Αποστολία Ζώη, η Ελένη Φουρέϊρα, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Μιρέλλα Πάχου και η Ερωφίλη, που απογείωσαν το κέφι με τα τραγούδια τους, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τα παιδιά και τους μοίρασαν αυτόγραφα.

Εκτός από την Πρόεδρο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κοντά στα παιδιά βρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, οι κυρίες Ινώ Κωνσταντοπούλου, Καίτη Μεταξωτού, Ρίτα Μωραϊτάκη, Έλλη Τζανετάτου και Κέττυ Φιλιππίδου, καθώς και η διευθύντρια του Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Άννα Παναγοπούλου.

Όπως κάθε χρόνο, το Μουσείο φόρεσε τα γιορτινά του και άνοιξε την αγκαλιά του στα πάνω από 400 παιδιά των ιδρυμάτων : ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ”, ΑΜΑΛΙΕΙΟ, ΑΡΤΟΣ & ΔΡΑΣΗ, ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ “ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ”, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ, ΖΑΝΝΕΙΟ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΘΕΗ “Η ΑΘΗΝΑΙΑ”, ΞΕΝΩΝΑΣ “ΕΛΠΙΔΑ”.

Read More

And More