Eλένη Καρποντίνη: Οι δύσκολοι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης και το φύλο του μωρού

“Το πρώτο διάστημα είχα πολλές αναγούλες και υπνηλία. Μόλις πέρασα το πρώτο τρίμηνο επανήλθα στο πρόγραμμα μου. Εργάζομαι και αθλούμαι κανονικά. Κάνω aqua yoga, ασκήσεις με λάστιχα και περπατάω πάρα πολύ. Συνιστώ σε όλες τις γυναίκες να γυμνάζονται κατά τη διάρκεια της κύησης γιατί δίνει ενέργεια τόσο στο σώμα όσο και στη ψυχή”, αποκάλυψε η Ελένη Καρποντίνη μιλώντας στο People για το μωρό που περιμένει με τον Βασίλη Λιάτσο.

Μιλώντας μάλιστα για τον σύντροφό της, αποκάλυψε αν αγχώνεται που εκείνη παραμένει τόσο δραστήρια στην εγκυμοσύνη; “Νομίζω πως του αρέσει το γεγονός πως δεν κάθομαι φρόνιμα. Τον αγχώνει που σηκώνω κάποια βάρη αλλά είναι λίγο υπερβολικός. Εντάξει, παραδέχομαι πως σε κάποια πράγματα έχει δίκιο γιατί εγώ ξεφεύγω λιγάκι. Όμως κι εκείνος δεν χρειάζεται να είναι τόσο υπέρ- προστατευτικός. Γενικά, έχουμε καταφέρει να βρούμε τις ισορροπίες μας”.

Το ζευγάρι έχει κάνει τις αγορές για το παιδικό δωμάτιο που κινείται σε γαλάζιες αποχρώσεις. “Έχουμε βρει την κούνια και έχουμε αγοράσει κάποια μωρουδιακά ρουχαλάκια. Τώρα περιμένουμε να έρθουν τα έπιπλα στο σπίτι για να ολοκληρώσουμε το δωμάτιο του γιου μας. Θέλαμε πολύ να είναι αγοράκι. Μάλιστα, ο Βασίλης φαντάζεται ήδη τη στιγμή που θα έρθει το δεύτερο!”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More