Ελένη Μενεγάκη: Έφυγε με τον Ματέο για Αμερική;

Ολιγοήμερες διακοπές μακριά από την Αθήνα κάνει η Ελένη Μενεγάκη και περνάει τέλεια μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο. Το ζευγάρι ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για το εξωτερικό, με την παρουσιάστρια μάλιστα να μην έχει προλάβει ούτε να μαγνητοσκοπήσει εκπομπή για την Καθαρά Δευτέρα.

Όσο για το ταξίδι της; Η Ελένη φαίνεται πως αυτήν τη φορά επέλεξε έναν προορισμό που ονειρευόταν για χρόνια. Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram μέσα από γνωστό εμπορικό κατάστημα με είδη τεχνολογίας έκανε τους φίλους της να μιλούν για κάποιο πιθανότατα ευρωπαϊκό προορισμό που μπορεί να επισκέφθηκε. Ωστόσο, η επόμενη φωτογραφία της στους δρόμους της Νέας Υόρκης ξεκαθάρισε την κατάσταση.

“Πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά”, έγραψε γεμάτη ενθουσιασμένη η Ελένη στο Instagram και ανέβασε τη φωτογραφία της από τους δρόμους της περιοχής. Πίσω της μάλιστα βλέπουμε τη σημεία της Αμερικής καθώς επίσης και ένα νεοϋορκέζικο ταξί, ενώ τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων που την ρωτούν πώς περνά στην Αμερική δεν έχουν τέλος!

Read More

And More