Ελένη Μενεγάκη: Έκανε Πρωτοχρονιά στις Σεϊχέλες; Όλη η αλήθεια

Για τρέλες στις Σεϊχέλες η Ελένη Μενεγάκη; Εξωτικό προορισμό φαίνεται πως διάλεξε και για φέτος η παρουσιάστρια του Alpha που αγαπά τον ήλιο και τη θάλασσα και θέλησε να κάνει μια εκδρομή με την οικογένειά της, μέσα στις γιορτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο αεροδρόμιο και αναχώρησε με τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της (χωρίς φυσικά την μικρή Μαρίνα) για τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές της. Η φωτογραφία που ανέβασε μάλιστα στα social media από το αεροδρόμιο έκανε πολλούς να μιλούν για την νέα εξόρμηση της Ελένης.

Όπως ανέφερε πάντως η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”, δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένος ο προορισμός της Ελένης. Όπως ανέφεραν οι συνεργάτες της όμως, η παρουσιάστρια έφυγε πριν την αλλαγή του χρόνου με πτήση της Emirates με προορισμό το Ντουμπάι, όπου θα γινόταν και η μετεπιβίβαση για τον τελικό προορισμό της.

#eleni #elenimenegaki #love #happiness #smiles #2017

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @elenimenegaki στις


Το σίγουρο πάντως είναι πως όλη την εβδομάδα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha δεν θα προβληθεί και θα ξεκινήσει ζωντανά από την επόμενη Δευτέρα.


Για να δούμε θα επιστρέψει η Ελένη μαυρισμένη από τις διακοπές της;

Read More

And More